Skip to main content

Droge ogen, hoofdpijn, een warme omgeving: het kan je behoorlijk suf maken. De zon is heerlijk, maar vaak zitten we niet te wachten op een hele warme woon- of slaapkamer. Daarnaast werken er steeds meer mensen vanuit huis waardoor onze woonkamer ook regelmatig dient als kantoor. Een aangename temperatuur is dan wel zo prettig.

Rolluiken zonwering suncircle 92

Opwarmen van de woning

Een paar dagen warm en zonnig weer kan een woning al behoorlijk opwarmen. Tegenwoordig zijn onze huizen uitstekend geïsoleerd. Dit is erg prettig in de winter, waarbij u weinig warmte van het stoken verliest. In de zomer blijft de warmte juist lang hangen. Daarnaast wordt er bij het bouwen van nieuwe huizen of kantoren, steeds vaker gebruik gemaakt van grote ramen. Fijn, dat ruimtelijke gevoel, maar ramen laten ook schittering van fel zonlicht binnen.

 

Besparen op uw energierekening

Het juiste gebruik van zonwering kan veel uitmaken voor een prettig binnenklimaat. Overdag houdt u ramen en deuren gesloten en schermt u ze goed af met buitenzonwering. Neem onze screens bijvoorbeeld, ze filteren het zonlicht namelijk wel tot 85 procent. ’s Avonds en ’s nachts laat u de woning luchten met koude lucht. Door de zonwering op de juiste manier te gebruiken, hoeft u minder te koelen met airco en kunt u op uw energierekening besparen.

 

Hoe ga je op zoek naar geschikte zonwering?

Van goede zonwering heeft u jarenlang plezier. Het is een investering die het waard is. Laat u daarom adviseren door een zonweringspecialist. Afhankelijk van wat u wensen zijn, kunnen zij u de verschillende opties laten zien. Er is veel mogelijk wat betreft kleur of doekkeuze om de zonwering passend te maken bij de woning. Bij een inmeetafspraak nemen onze dealers stalen mee zodat u gelijk een idee krijgt wat er allemaal mogelijk is. Meer informatie? Neem contact op met Suncircle of vind een dealer bij u in de buurt.