Skip to main content

Elektrisch zonnescherm inclusief montage

Een elektrisch zonnescherm is een duurzame investering voor uw woning. U creëert in een handomdraai een schaduwplek in uw tuin (knikarmscherm) of regelt snel en eenvoudig de lichtinval in uw woning.

Knikarm zonnescherm elektrisch

Wilt u nog meer genieten van uw terras? Met een knikarmscherm weert u de zon, creëert u schaduw én een aangenaam klimaat. Een heerlijke plek waar u zo naar toe loopt. en knikarmscherm biedt u een vrije doorloop naar uw terras. De knikarmschermen van SunCircle onderscheiden zich door hun bijzonder hoge kwaliteit, slanke uiterlijk en uitgebreide mogelijkheden. Een maatwerk knikarmscherm van 13,5 meter breed? Geen probleem. En met één druk op de knop rolt uw elektrische knikarmscherm zich uit. Heerlijk genieten.

Offerte aanvragen
Suncircle zonwering barneveld terrasscherm knikarmscherm

Zonnescherm elektrisch tot wel 13,5 meter breed

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen of zonneschermen genoemd, vormen het ultieme verlengstuk van uw woning. Deze schermen kunnen tot maar liefst 3,5 meter diep en 13,5 meter breed worden geleverd. Voordat u het weet zit u meer buiten dan binnen.

Knikarmschermen slider 3

Zwoele zomeravonden

De zon gaat rustig onder en langzaam koelt het af. Overdag heeft uw knikarmscherm voor schaduw en verkoeling gezorgd. Nu het avond wordt blijft de aangename zomerwarmte nog hangen. Zo kunt u aangenaam tot in de late uurtjes blijven genieten van het heerlijke buitenleven!

Geniet nóg langer van het buitenleven met onze optionele verlichting.

Slim maatwerk

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om knikarmschermen of terrasschermen. Denk aan verschillen in afmeting, uitval, kleuren en niet te vergeten de uiteenlopende montage-opties. Uw zonweringswensen spelen daarin een belangrijke rol. Onze dealers meten daarom de situatie bij u thuis in en adviseren u over de mogelijkheden. Ons doel? Spelen met de zon, om uw leefcomfort nóg groter te maken. Zo krijgt u uw ideale zonnescherm.

Kleuren doek Knikarmschermen zonwering suncircle 6 - Kosten zonnescherm
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR VOOR UW KNIKARMSCHERM

Zonnescherm doek op maat met meer dan 200 doekkleuren

Voor knikarmschermen kunt u uit meer dan 200 verschillende kleurenopties kiezen! Gaat u voor een trendy uni kleur? Of geeft u de voorkeur aan een grafisch doek met een bijzondere textuur? Ieder type doek voor knikarmschermen heeft daarnaast een eigen mate van filtering, temperatuurregeling en verduisterende werking. Kies wat bij u past! Onze experts helpen en adviseren u hierbij graag. Of lees meer over het maken van de juiste kleur zonweringdoek.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze doeken

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan
BEDIENINGSGEMAK

Zonnescherm elektrisch inclusief montage

Voor de bediening van de knikarmschermen maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Zo kunt u heerlijk vanaf de bank of uw tuinstoel uw knikarscherm laten zakken om zo de zon te weren. Dat ervaart u dagelijks!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de knikarmschermen te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Afstandsbediening

Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de knikarmschermen bedienen.

UW KASTPROFIEL

Keuze in cassettes

Tijdloos, functioneel en duurzaam. Of u nu kiest voor een knikarmscherm met een semi-gesloten of gesloten cassette, u kiest kwaliteit. Daarom krijgt u bij SunCircle ook op onze knikarmschermen 7 jaar garantie!

Verschillende cassettes

De cassette van een knikarmscherm beschermt het doek en de mechanica tegen weer, vuil, insecten en meer. Een open cassette beschermt het doek niet tegen regen en andere invloeden. Bij SunCircle vindt u dan ook enkel knikarmschermen met een semi-gesloten of gesloten cassette. Bij een semi-gesloten cassette is de bovenzijde beschermd tegen vuil en vocht, maar is de onderzijde deels open.

Bij een gesloten cassette is het doek en de mechanica in gesloten stand optimaal beschermd tegen weersinvloeden en vocht.

SunCircle heeft 4 verschillende modellen cassettes:

HZ-D3400 | gesloten cassette, stijlvolle strakke zonwering
HZ-T2600 | gesloten cassette, strakke vormgeving, compact model
HZ-T2200 | gesloten cassette, strak design, tijdloos model
HZ-T2000 | semi-gesloten cassette, basic functioneel model

Benieuwd hoe deze modellen eruit zien en wat bij uw situatie past? Vraag de brochure aan!

Suncircle zonwering barneveld zonnescherm kastprofiel terrasscherm Knikarmschermen

Ultiem genieten

Waar geniet u het liefst? Op een schaduwrijke plek op een warme zomerdag? Op een beschut plekje tijdens een zwoele zomeravond? Knikarmschermen bieden u elk moment van de dag een comfortabele plek om te genieten. Het scherm houdt de felheid van de zon tegen, biedt de geïntegreerde verlichtingsmogelijkheden en is gemakkelijk te bedienen vanuit uw stoel met uw smartphone of de afstandsbediening.

Gewaarborgde kwaliteit

De terrasschermen worden exclusief door SunCircle ontwikkeld. Leidend hierin is ons oer-Hollandse gevoel voor kwaliteit: alle onderdelen zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd.

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.

Veelgestelde vragen

Wat is een knikarmscherm?

Een knikarmscherm, ook wel zonnescherm of terrasscherm genoemd, is een type zonwering dat middels een scherm schaduw en koelte creëert op uw terras. Het scherm is bevestigt aan de gevel. Een groot voordeel van een knikarmscherm is dat uw terras bereikbaar blijft: u kunt gewoon onder uw scherm lopen als het uitgeklapt.

Wat kost een knikarmscherm?

De kosten van een knikarmscherm hangen af van uw situatie en wensen. De breedte en diepte, de kleur van het doek, de bedieningmogelijkheden; het heeft allemaal invloed op de uiteindelijke prijs. Voor meer informatie kunt u altijd uw lokale SunCircle-specialist raadplegen.

Hoeveel uitval heeft een knikarmscherm?

De knikarmschermen van SunCircle kunnen tot maar liefst 3,5 meter diep en 13,5 meter breed worden geleverd.

Wat is het verschil tussen een knikarmscherm en uitvalscherm?

Zowel een knikarmscherm als een uitvalscherm worden aan de gevel bevestigd. Beide zorgen voor schaduw en koelte. Een knikarmscherm is echter bedoeld om onder te lopen en zitten. Een uitvalscherm niet. Lees hier meer over de verschillen.

Wat is een terrasscherm?

Een terrasscherm is een type zonwering dat schaduw en koelte creëert op uw terras door middel van een scherm. Het scherm is bevestigt aan de gevel.

Wat zijn de voordelen van een terrasscherm?

Het grootste voordeel van een knikarmscherm is dat uw terras bereikbaar blijft: u kunt gewoon onder uw scherm lopen als het uitgeklapt.

Waarom een terrasscherm van SunCircle?

De knikarmschermen van SunCircle onderscheiden zich door hun bijzonder hoge kwaliteit, slanke uiterlijk en uitgebreide mogelijkheden.

Wat is de maximale breedte van een zonnescherm?

De maximale breedte van een terrasscherm van SunCircle is maar liefst 13,5 meter breed.

Is het erg als je zonnescherm nat wordt?

Een lichte bui kunnen ze nog wel hebben, maar wanneer het harder gaat regenen moet u het scherm echt indraaien. Wanneer het doek nat is, is het niet verstandig om dit lang opgerold te laten zitten. Bij de eerst volgende mogelijkheid kunt u het scherm dan het beste direct laten drogen. De cassette van een knikarmscherm beschermt het doek en de mechanica tegen weer, vuil, insecten en meer. Een open cassette beschermt het doek niet tegen regen en andere invloeden. Bij SunCircle vindt u dan ook enkel knikarmschermen met een semi-gesloten of gesloten cassette. Bij een semi-gesloten cassette is de bovenzijde beschermd tegen vuil en vocht, maar is de onderzijde deels open. Bij een gesloten cassette is het doek en de mechanica in gesloten stand optimaal beschermd tegen weersinvloeden en vocht.