Skip to main content

Onbeperkt genieten van het buitenleven

Er zijn tal van wetenschappelijke studies die de kracht van het ‘buiten zijn’ aantonen: het kan je humeur en mentale gezondheid aanzienlijk verbeteren. Ben je al begonnen met het creëren van één of meerdere leuke zitjes in jouw tuin? Verstandige keus! Als je leuke zitjes in jouw tuin gecreëerd hebt, ga je vanzelf meer en meer tijd in jouw tuin doorbrengen.

De hele dag genieten in je tuin? Ook met de felle zon!

De zon schijnt! Hartstikke lekker natuurlijk en tijd buiten doorbrengen is een geweldige manier om je algehele welzijn te verbeteren! Gezellig samen zijn met familie of vrienden in de buitenlucht. Maar als je buiten op je terras wilt zitten, dan wil je het niet te heet hebben.

Verandazonwering, of serrezonwering, is een unieke (en heerlijk royale!) manier van zonweren. Dit type zonwering zien we steeds vaker. Omdat het steeds warmer wordt, heeft u ook meer last van de warmte onder uw overkapping of in uw serre. Verandazonwering past op uw serre of overkapping, waardoor u dubbel kunt genieten van het buitenleven. Juist ook tijdens zonovergoten momenten!

SunCircle Tip icon

Het buitenleven is hot!

Wil jij aangenaam op je terras kunnen zitten? Breid dan jouw veranda uit met zonwering. Er komt steeds meer vraag naar verandazonwering. Niet zo gek, want door verandazonwering kunt u dubbel genieten van het buitenleven. Screens handig wanneer je last hebt van de laagstaande zon, maar ook wanneer je behoefte hebt aan meer privacy. Laat u inspireren door de mogelijkheden.

Download brochure

Slim maatwerk met het juiste zicht naar buiten

Hoe ziet uw buitenruimte er uit? Heeft u een serre van 36 m²? Of een doekafmeting van 20 m² boven uw hoofd? Dankzij het uitgekiende maatwerk van SunCircle is alles mogelijk! De verschillende hoogstaande technische aspecten maken dat u tot 6 meter uitval kunt overstrekken. Uiteraard kunt u onze verandazonwering krijgen in elke gewenste RAL-kleur. Goed maatwerk: een fantastische oplossing tegen oververhitte serres en overkappingen.

 

Vraag offerte aan

5 redenen waarom zonwering een goede investering aan je huis is

Energie besparen

Hoe minder energie je verbruikt, hoe beter voor je portemonnee én voor het milieu! Tijdens de warme maanden in de zomer warmt je woning minder snel op en rolluiken of screens zorgen voor extra isolatie.

De waarde van uw woning

Ook de waarde van uw woning wordt mede bepaald door de energie in huis. Zo is je huis met een gunstige score meer waard. En dat niet alleen. Zonwering vormt direct een waardevermeerdering voor uw woning.

Lichtinval tegen gaan

Ze blokkeren de lichtinval zodat jij ongestoord kunt gamen of thuiswerken zonder dat je gestoord wordt door het licht.

Warmte in huis verminderen

Wie een koel huis wil, kan niet om zonwering heen. Net als isolatie is het van groot belang voor een koele woning.

Zonwering is een duurzame keuze

Door verminderde kunstmatige luchtkoeling en verlichting worden de energiekosten verlaagd.

Kortom: Met verstelbare zonwering kunnen we de hoeveelheid daglicht regelen, wat ons gelukkig maakt, en ons helpt om ons te concentreren en te functioneren zonder ondraaglijke lichtschitteringen.

Naast het voorkomen van oververhitting in de zomerperiode, kan zonwering een warmte-isolerend effect hebben in de winter