Skip to main content

Een knikarmscherm is een waardevolle toevoeging aan uw huis. Het zorgt voor koelte en woongenot, maar bovenal zorgen ze voor extra comfort. En met de enorme keuze aan doeken kunnen knikarmschermen ook echte blikvangers zijn. Hoewel u een knikarmscherm met handbediening kunt nemen is dat niet aan te raden, gezien de fysieke inspanning die het uit- en indraaien vraagt. Kies daarom voor een knikarmscherm met afstandsbediening.

Type afstandsbedieningen

U kunt kiezen voor een elektrische bediening of IO-homecontrol.

Elektrische bediening

 

Bediening knikarmscherm zonwering suncircle

Elektrische bediening is de huidige standaard: met een fysieke afstandsbediening kunt u uw knikarmscherm uit- en indraaien.

IO-homecontrol voor smartphone-besturing

Zonwering bediening suncircle

De nieuwste trend, en één waar wij als SunCircle erg blij mee zijn, is de mogelijkheid om uw knikarmscherm via IO-homecontrol aan te sturen. IO-homecontrol biedt één besturingssysteem voor de aansturing van verlichting, dakramen, garagedeuren en dus ook uw zonwering. Mits ondersteund uiteraard! SunCircle benut deze mogelijkheid om u nog meer gemak te bieden. Zo kunt u met de Tahoma-box (een soort modem) of de Somfy Connexoon, via internet uw IO-homecontroleproducten aansturen. Dit is ook mogelijk vanaf uw smartphone of tablet. Zo heeft u vrijwel altijd de afstandbediening binnen handbereik. Tevens kunt u uw knikarmscherm aansturen als u van huis bent! Mocht het gaan regenen dan weet u zeker dat u uw knikarmscherm kunt indraaien, waar dan ook. Daarbij krijgt u op de zogenaamde 2-weg bedieningen een bevestiging dat de opdracht is uitgevoerd. Heerlijk die controle!

Lees hier meer over de bediening van zonwering.