Skip to main content

Last van de zon op uw scherm?

Heerlijk het zonnige lenteweer, maar heb je last van de zon in huis nét nu je gefocust aan het werk bent of ontspannen op de bank wilt zitten? Gelukkig bestaan er duurzame en mooie oplossingen voor dit luxeprobleem.

Met één druk op de knop de inval van het licht regelen

Zonwering heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste is natuurlijk de effectieve werking bij warm zomerweer. Zo krijgt de zon geen kans om op het raam te schijnen en blijft jouw woning aangenaam koel. Maar screens zijn ook een goede oplossing om de zon te weren op de momenten dat het even niet uitkomt.

Schijnt de zon ook wel eens op het scherm van je televisie terwijl je naar een film kijkt? Door één druk op de knop regel je vervolgens zelf de inval van het licht. De meeste screens en rolluiken kan je bedienen met een afstandsbediening of zelfs op afstand via bijvoorbeeld je smartphone.

01 11 1 5

De lichtinval perfect regelen met automatische zonwering

Heeft u last van de zon? Dan draai je de jaloezieën of shutters dicht. Wil je juist wat meer licht, zodat je nog geen lampje hoeft aan te doen? Zet ze dan een beetje open.

Download inspiratiemagazine

Bedienen vanuit je luie stoel of waar ook

Het grootste voordeel van elektrische zonwering is natuurlijk dat je geen armkracht meer nodig hebt om je zonwering in of uit te rollen of het huis hoeft rond te lopen om al je zonweringen apart te bedienen. Je zonnescherm elektrisch bedienen zorgt er bijvoorbeeld voor dat de slingerstang verleden tijd is: de bediening gaat voortaan met een handzender of je smartphone. Ongeacht waar je bent, in je stoel op het terras of ergens buitenshuis, je hebt altijd en overal controle over al je zonweringen en rolluiken.

Vraag brochure aan

5 redenen waarom zonwering een goede investering aan je huis is

 1. Energie besparen

  Hoe minder energie je verbruikt, hoe beter voor je portemonnee én voor het milieu! Tijdens de warme maanden in de zomer warmt je woning minder snel op en rolluiken of screens zorgen voor extra isolatie.

 2. De waarde van uw woning

  Ook de waarde van uw woning wordt mede bepaald door de energie in huis. Zo is je huis met een gunstige score meer waard. En dat niet alleen. Zonwering vormt direct een waardevermeerdering voor uw woning.

 3. Lichtinval tegen gaan

  Ze blokkeren de lichtinval zodat jij ongestoord kunt gamen of thuiswerken zonder dat je gestoord wordt door het licht.

 4. Warmte in huis verminderen

  Wie een koel huis wil, kan niet om zonwering heen. Net als isolatie is het van groot belang voor een koele woning.

 5. Zonwering is een duurzame keuze

  Door verminderde kunstmatige luchtkoeling en verlichting worden de energiekosten verlaagd.

  Kortom: Met verstelbare zonwering kunnen we de hoeveelheid daglicht regelen, wat ons gelukkig maakt, en ons helpt om ons te concentreren en te functioneren zonder ondraaglijke lichtschitteringen.

Naast het voorkomen van oververhitting in de zomerperiode, kan zonwering een warmte-isolerend effect hebben in de winter