Skip to main content

Het hele jaar optimaal genieten in uw eigen tuin, dat klinkt haast onmogelijk met het onbestendige Nederlandse weer. Met een flexibele overkapping bent u niet meer afhankelijk van het weer om lekker droog buiten te zitten. Voor een overkapping is haast in elke tuin wel plek. Een geavanceerd systeem als dat van SunCircle biedt veel mogelijkheden.

Flexibel
De overkappingen van SunCircle Excellent zijn ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Een geavanceerd ingebouwd regenafvoersysteem zorgt er zelfs voor dat u kunt blijven zitten tijdens een regenbui. De overkappingen worden op maat gemaakt en zijn uit te breiden met luxe opties als verlichting, heaters of winddichte zijkanten. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Zat u net zo lekker? U kunt het doek vanuit uw stoel automatisch bedienen via een afstandsbediening, of met een gebruiksvriendelijke app op uw smartphone of tablet en zo kiezen voor zon of schaduw.

Onbegrensd
Er zijn talloze opties aan afmetingen om voor iedere tuin een overkapping te realiseren. Met een SunCircle overkapping kunt u tot wel twaalf meter diepte en tot zestien meter breedte overdekken.  De uitstraling van uw terrasoverkapping bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit een houten of aluminium frame en diverse kleuren PVC-doek. Wilt u een landelijke, robuuste uitstraling creëren in uw tuin? Kies dan voor een overkapping in hout. Dit geeft een natuurlijk, maar stoer effect. Standaard kan deze overkapping in een kleur, of beits, naar wens worden geleverd.

365 dagen
Geniet in luxe van de eerste zonnestralen in het voorjaar, tot extra lang en zorgeloos buiten, laat in het najaar. De overkappingen kunt u uitbreiden met windvaste screens. De screens hebben de mogelijkheid om zon te weren, maar licht te behouden en bieden daarnaast een stukje extra privacy.