Vakwerk uit de fabriek Lees meer
Tot 7 jaar garantie Lees meer
Gemaakt in Nederland Lees meer
Eigen productie

Onze productie zit op één locatie in Barneveld, waardoor we snel kunnen schakelen en gemakkelijk toezicht houden op de kwaliteit.

Buitengewone service

Met onze services zorgen wij ervoor dat in elke situatie genoten kan worden van zonwering op maat. We denken graag met u mee!

Zorgvuldig maatwerk

Iedere situatie wordt zorgvuldig door onze dealers ingemeten en rekening houdend met uw wensen, voorzien onze dealers u van advies.

SunCircle

Spelen met licht vinden wij iets magisch. Met de juiste zonwering speelt u net zo lang tot u het gewenste effect is bereikt. Naast dat u met zonwering uw woning een sfeervolle uitstraling geeft, is het in de eerste plaats natuurlijk een functioneel product. SunCircle is er als fabrikant van buitenzonwering van overtuigd dat u de meeste invloed hebt op het klimaat in uw woning door ervoor te zorgen dat u zonlicht, warmte en koude buitenshuis houdt.

Screens | Rolluiken | Knikarmschermen | Uitvalschermen | Verandazonwering | Pergolazonwering | Terrasoverkappingen | Vouw- en schuifpanelen

 

SunCircle doet als fabrikant mee als één van de grote spelers binnen Nederland. Af en toe vindt u onze producten ook buiten Nederland. Het buitenzonweringsvak kent voor ons geen geheimen meer. En, door onze passie voor zonwering en materiaalkennis, blijven we ons ontwikkelen om onze producten continu te verbeteren en te vernieuwen.

 

Hoe weet u nu of u de juiste keuze maakt? Mooie verhalen zijn er genoeg te vinden! Om u een indruk te geven hoe uw rolluik, knikarmscherm of bijvoorbeeld screen door ons gemaakt wordt, willen we u meenemen in dit filmpje om een indruk te geven wie we zijn en wat we doen. Daarna is het de keuze aan u...

Missie & Visie

De consument voorzien van een kwalitatief hoogwaardig zonweringproduct, waarbij de wens van de klant centraal staat, dat is onze missie!Onze uitdaging is het natuurlijke zonlicht het beste tot z’n recht te laten komen in en rondom uw huis. Zonwering maken we op maat, gebaseerd op de behoefte van de klant. Ondernemen, produceren, verkopen en ontwerpen, dat doen we binnen de kaders eerlijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zo gaan we zo efficiënt mogelijk om met de materialen die we inkopen, beperken we daarmee ons afval en plannen we het transport zo gunstig mogelijk in.

Kwaliteit

Met een SunCircle product haalt u topkwaliteit in huis. We bieden maar liefst zeven jaar garantie op onze Excellent-lijn en vijf jaar garantie op onze basic producten. De productie zit op één locatie in Barneveld, waardoor we snel kunnen schakelen en gemakkelijk toezicht houden op de kwaliteit. Een prettige gedachte.

Duurzaam product

Zonwering weert warmte in de zomer, rolluiken juist de koude in de winter. Afhankelijk van de weersomstandigheden scheelt dit het gebruik van airco en hoeft u ook in de winter minder te stoken. Daardoor is buitenzonwering ook comfortabel voor uw klimaat én uw portemonnee.