Flexibele windscreens in Oldenbroek

Op het platteland heeft de wind vrijspel. Dat zorgt dat deze klanten in Oldenbroek, die op het platteland wonen, op zoek waren naar een mogelijkheid om uit de wind te kunnen zitten. Daarbij was het ook de wens om het mooie vrije uitzicht te behouden. Een schutting en een coniferenhaag vielen daarmee af.

De SunCircle windscreens bleken de perfect oplossing. Windscreens worden aan alle zijden stevig gemonteerd. Dit zorgt dat de screens, zelfs bij hevige wind, mooi blijven hangen. Doordat de windvaste screens zo strak worden gespannen, worden onrustige bewegingen en geklapper voorkomen. Dit zorgt dat deze familie in Oldenbroek in alle rust kan genieten van het buitenleven. Hier leest u alles over de windvaste screens. 

"Je doet ze omhoog als je ze niet nodig hebt en je laat ze zakken als je heerlijk uit de wind wil zitten. En, je kunt er ook nog prima doorheen kijken als ze dicht zijn."

Screens zonwering windscherm pergola suncircle zonwering 2

“We zijn heel erg tevreden. Het is exact geworden zoals we het voor ogen hadden. We zouden SunCircle zonwering zeker aanraden; er is geen enkele reden om het niet te doen. Ook de montage door Duo montage is naar volle tevredenheid gegaan.”

LocatieOldebroek
Screens zonwering windscherm pergola suncircle zonwering 4
Screens zonwering windscherm pergola suncircle zonwering 3
Screens zonwering pergola suncircle zonwering

Dit project is uitgevoerd door onze dealer Duo Montage.