Skip to main content

Terrasoverkappingen met doek

Op zoek naar een aluminium terrasoverkapping met doek? SunCircle levert uitschuifbare terrasoverkappingen die hoogwaardig en duurzaam zijn. Een flinke terrasoverkapper die geschikt is voor serres, bestaande overkappingen en als vrijstaande pergolazonwering.

Offerte aanvragen

Flexibel lichtspel

Er zijn terrasoverkappingen met een vaste of met een flexibele dakconstructies beschikbaar. Met een flexibele constructie kunt u het dak zelf eenvoudig openen of sluiten. Met één druk op de knop regelt u dat, op uw smartphone of met de afstandsbediening.

Terrasoverkapping met windvast screen suncircle

Een ijzersterke schuifbare terrasoverkapping

Met een maximale breedte van 6000 mm en een uitval van 5000 mm is het terras royaal te overkappen. Eventueel is koppelen van het systeem ook mogelijk voor nog grotere afmetingen.De zonwering is voorzien van rits-doek en een vernieuwd spansysteem waardoor het doek superstrak staat. Daarnaast is het mogelijk om verschillende kleuraccenten aan te brengen zodat gekozen kan worden voor een persoonlijke uitstraling.

Terrasoverkapping zonwering suncircle 007
TERRASOVERKAPPINGEN OP MAAT

Gedetailleerd maatwerk

Ons verandazonwering HZ-V6000 model is geschikt voor diverse toepassingen zoals serres, bestaande overkappingen en als vrijstaande pergolazonwering. De SunCircle experts denken met uw situatie mee om u zo het beste te kunnen adviseren over de toepassing van dit model.

Doek kleuren terrasoverkappingen
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Waterdicht doek in 40 kleuren

De doeken van de overkapping zijn ontworpen om zeer lang mee te gaan. Het beschermd optimaal tegen slechte weersomstandigheden en uv-straling. SunCircle biedt u de keuze uit meer dan 40 verschillende kleuren doek. Passend bij de uitstraling van uw woning! Lees meer over het kiezen van de juiste kleur zonweringdoek.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Bestendig tegen alle weersomstandigheden
Het hele jaar door genieten

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan
UITSCHUIFBAAR DOEK BINNEN HANDBEREIK

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de terrasoverkapping maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Afstandsbediening

Met een fysieke afstandsbediening kunt u eenvoudig de terrasoverkapping bedienen.

 

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk maakt om vanaf uw smartphone of tablet de zonwering te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over uw terrasoverkapping, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

VOOR IEDER WAT WILS

Onze modellen terrasoverkappingen

Meer weten over onze overkappingen? Benieuwd naar hoe alle modellen eruitzien? Vraag onze gratis brochure aan!

Terrasoverkapping zonwering suncircle 003
VOOR ELK SEIZOEN GESCHIKT

Ultiem genieten

Volop genieten van uw terras begint bij het samenstellen van de terrasoverkapping naar uw smaak. SunCircle helpt en adviseert u hierbij graag! De terrasoverkapping zorgt vervolgens voor een heerlijke schaduwplek op warme zomerdagen. Het zorgt voor een comfortabele plek om buiten te leven, zonder enige invloed van weersomstandigheden. De terrasoverkapping kunt u volledig naar wens van alle gemakken voorzien! Denk aan het plaatsen van een heater of van sfeervolle verlichting.

Ingebouwde regenafvoer

SunCircle levert een oer-Hollands kwaliteitsproduct, met 7 jaar garantie en een lange levensduur. Uiteraard zonder al te veel onderhoud!

Terrasoverkapping zonwering suncircle 002

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product