Vouw- en schuifpanelen

Welke uitstraling u ook wilt creëren, het is mogelijk met vouw- en schuifpanelen. Vouw- en schuifpanelen zijn stijlvolle, structurele zonwering die volledig naar wens samengesteld kunnen worden.

Ontdek onze vouw- en schuifpanelen

Schuifpanelen

Structurele, stijlvolle zonwering die naar wens is samen te stellen. Of u nu kiest voor hout, aluminium of goud, wij realiseren uw beoogde uitstraling.

Schuifpanelen zonwering suncircle 1
Vouwluiken zonwering suncircle

Vouwpanelen

Vouwpanelen zijn bestand tegen weer en wind en zijn een stijlelement voor iedere woning. U kunt kiezen voor vouwluiken die zijwaarts of opwaarts gevouwen worden. Op zoek naar advies of benieuwd naar de mogelijkheden? Onze ervaren zonwering experts helpen en adviseren u graag. Neem gerust contact op!

Vouw- en schuifluiken; een combinatie van design en functionaliteit

Schuif- en vouwluiken functioneren als zonwering, geluidsdemping, privacyscherm en stijlelement tegelijk. Sobere gevels veranderen in aantrekkelijke blikvangers. Met schuif- en vouwluiken wordt een fascinerend spel van licht en vlakken gecreërd.

 

Vouwluik zonwering maatwerk suncircle

Ingenieuze vouwluiken

De horizontaal werkende vouwluiken zijn bestand tegen weer en wind. Zelfs in de Nederlandse kustprovincies kunnen ze zonder voorbehoud worden aanbevolen. De luiken vouwen op en neer dankzij een ingenieus door SunCircle ontwikkeld systeem.

Comfortabele schuifluiken

Schuifluiken, het woord zegt het al, zijn luiken die voor gevels langs schuiven. Met één druk op de knop beweegt u de schuifluiken soepel in elke gewenste positie. SunCircle gebruikt voor haar schuifluiken en voor de verticaal werkende vouwluiken Hawa-componenten. Hawa is een Zwitserse fabrikant van beslagsystemen. Op deze manier combineert SunCircle echte Zwitserse precisie met de oer-Hollandse kwaliteit.

Meer weten over onze schuifpanelen en vouwluiken? Bekijk onze website suncircleprojects.nl

Bekijk website
Schuifluik zonwering suncircle 001

Custom made

Onze maatwerk oplossingen sluiten naadloos aan bij het ontwerp en de uitstraling van uw gevel. Natuurlijk draaien wij ook onze hand niet om voor bijzondere projecten.

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Bedieningsgemak

Comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat is waar SunCircle voor kiest door zonwering aan te bieden met motoren van Somfy en dat is waar u dagelijks van profiteert. Er zijn veel verschillende bedieningsmogelijkheden, wij helpen u graag met het maken van de best passende mogelijkheid.

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk maakt om vanaf uw smartphone of tablet de zonwering te bedienen. Zo heeft u de afstandsbediening altijd binnen handbereik, zelfs als u van huis bent.

Afstandsbediening

Met een fysieke afstandsbediening kunt u eenvoudig de schermen elektrisch in- of uitklappen.

Voordelen van schuif- en vouwluiken

  • Bespaar op uw energierekening! Schuif- en vouwluiken zijn in ze zomer warmtewerend en in de winter isolerend
  • De luiken bewegen soepel en geluidsarm
  • De luiken zijn roestbestendig en bestand tegen weer en wind
  • Met de luiken kiest u voor optimale veiligheid; bij hindernissen stopt de motor automatisch om vastlopen te voorkomen.
  • Kies zelf welk bedieningssysteem bij uw situatie past
  • Bescherm u zelf nog beter tegen inbraak door een beschermende sluitvariant
  • De (maatwerk) oplossingen sluiten naadloos aan bij het ontwerp en de uitstraling van uw gevel. Alles is mogelijk!

Gewaarborgde kwaliteit

SunCircle is partner van HAWA en gebruikt Hawa-componenten voor haar schuifluiken en voor de verticaal werkende vouwluiken. Schuifluiken maken van saaie, sombere buitenmuren aantrekkelijke blikvangers, uitgevoerd in hout, kunststof of metaal. Inspiratie nodig? Bekijk de video.

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.