Vakwerk uit de fabriek Lees meer
Tot 7 jaar garantie Lees meer
Gemaakt in Nederland Lees meer
Schuifpanelen

Structurele, stijlvolle zonwering die naar wens is samen te stellen. Of u nu kiest voor hout, aluminium of goud, wij realiseren uw beoogde uitstraling.

Vouwpanelen

Zijwaarts of opwaarts vouwen? Wij staan u graag met onze ervaring bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Custom made

U wilt met materialen werken die aansluiten bij het ontwerp en uitstraling van de gevel. Bij ons heeft u alle vrijheid!

Wat is een vouw- en schuifluik?

Schuif- en vouwluiken zijn interessant als zonwering. Tegelijk functioneren vouwluiken ook prima als geluids- en privacy-scherm of juist als stijlelement aan uw woning of kantoor. Ze maken van sobere gevels aantrekkelijke blikvangers. Hoe dan ook, vouwluiken aan een pand zorgen voor een fascinerend spel van licht en vlakken.

Ingenieuze vouwluiken

De horizontaal werkende vouwluiken zijn bestand tegen weer en wind. Zelfs in de Nederlandse kustprovincies kunnen ze zonder voorbehoud worden aanbevolen. De luiken vouwen op en neer dankzij een ingenieus door SunCircle ontwikkeld systeem.

Comfortabele schuifluiken

Schuifluiken, het woord zegt het al, zijn luiken die voor gevels langs schuiven. Met één druk op de knop beweegt u de schuifluiken soepel in elke gewenste positie. SunCircle gebruikt voor haar schuifluiken en voor de verticaal werkende vouwluiken Hawa-componenten. Hawa is een Zwitserse fabrikant van beslagsystemen. Op deze manier combineert SunCircle echte Zwitserse precisie met de oer-Hollandse kwaliteit.

Voordelen van schuif- en vouwluiken

  • Besparing op energie: in de zomer zijn ze warmtewerend en in de winter isolerend
  • De luiken bewegen soepel en geluidsarm
  • De luiken zijn bestand tegen weer en wind!
  • Corrosie krijgt geen kans: de luiken zijn roestbestendig
  • Hout, kunststof of metaal? Qua uitvoering kan het allemaal
  • De luiken zijn zowel met hand- als met elektrische bediening leverbaar
  • Diverse sluitvarianten mogelijk voor betere bescherming tegen inbraak
  • Optimale veiligheid: bij hindernissen stopt de motor automatisch om vastlopen te voorkomen

Uitgebreide mogelijkheden

Bent u benieuwd of de vouw- of schuifluiken passen in het ontwerp van uw woning of bedrijfspand? Of wilt u weten of ze ook te integreren zijn in bestaande bouwwerken? Neem contact op met SunCircle om de mogelijkheden door te spreken. De mogelijkheden qua uitstraling zijn bijna onbeperkt!

Laat u inspireren!

SunCircle is partner van HAWA en gebruikt Hawa-componenten voor haar schuifluiken en voor de verticaal werkende vouwluiken. Schuifluiken maken van saaie, sombere buitenmuren aantrekkelijke blikvangers, uitgevoerd in hout, kunststof of metaal. Inspiratie nodig? Bekijk ons filmpje.

luiken-slider-2
Luiken slider 8
Luiken slider 7
luiken-slider-1
luiken-slider-3-1
luiken-slider-4-1
luiken-slider-5-1