Skip to main content

Overkapping dichtmaken met screens

Heerlijk beschut zitten achter de screens met regenachtig of winderig weer. Is het warm weer? Dan rol je ze makkelijk op, automatisch bediend. Screens nemen nauwelijks ruimte in, waardoor ze gemakkelijk zijn te plaatsen in een overkapping of veranda.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
veranda-screen
Ook transparant doek mogelijk!

Windvaste en zonwerende veranda screens

Met onze ritsscreens bent u verzekerd van een windvaste buitenzonwering. Het doek is gefixeerd in de geleiding, waardoor ook kieren aan de zijkant tot het verleden behoren. Dát is SunCircle!
Let op: op de transparante doeken zit geen garantie (in verband met de veroudering na verloop van tijd), en daarnaast gaat het om transparante ramen in een doek.

Windvaste zonwering screens suncircle 8
Windvaste zonwering screens suncircle 10
Windvaste zonwering screens suncircle 4
Windvaste zonwering screens suncircle 5

Elektrische screens voor veranda en overkapping

Ritsscreens zijn doeltreffende zonwering. De vlakhangende stof zorgt voor optimale filtering van zonlicht en warmte. U kunt rekenen op een zonlichtfiltering van maar liefst 85%, waarbij u gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Een screen geeft u daarbij een gevoel van veiligheid en van privacy, zonder het contact met de buitenwereld af te sluiten. Onze ritsscreens zijn windvast op iedere hoogte en hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders. Onze kwaliteit? SunCircle biedt op alle Excellent screens 7 jaar garantie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Suncircle zonwering barneveld screens zwart

Uw overkapping open of dicht met elektrische screens

We zijn steeds meer op zoek naar privacy, wil jij ook de inkijk vermijden? Een overkapping dichtmaken met screens is een goede optie als je veel last hebt van wind die hieronder door waait. Door de zijkanten dichte te maken maak je het mogelijk om het gehele jaar buiten te zitten. Weliswaar onder een overkapping, maar dit maakt het juist in de winter gezellig en knus.

KASTPROFIEL VOOR UW VERANDA SCREENS
Zijkant van uw overkapping dichtmaken tegen de wind

Bij het samenstellen van de veranda screens die bij uw situatie passen, heeft u keuze uit een vierkante, ronde of een afgeschuinde cassette. Welke cassette bij uw situatie past hangt volledig af van uw smaak en wensen. Onze dealers adviseren u graag!

Diverse types cassettes screens suncircle zonwering
Kleuren mogelijkheden screens suncircle
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Meer dan 60 kleuren terrasoverkapping doeken

De SunCircle terrasoverkapping doeken worden gemaakt van oersterk glasvezel. De kenmerken van het screendoek dat u kiest bepalen de mate van het zicht naar buiten, de verduisterende werking en de filtering van het zonlicht. SunCircle biedt u de keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren doek. Passend bij de uitstraling van uw woning! Lees meer over het kiezen van de juiste kleur screendoek.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze screendoeken

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de screens maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Wandschakelaar

Een wandschakelaar wordt bevestigd op een vaste plek aan de muur. Met één druk op de knop te bedienen!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de screens te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Afstandsbediening

Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de screens bedienen.

Veelgestelde vragen

Wat is een ritsscreen?

Ritsscreens zijn praktische, effectieve en stijlvolle zonwering die breed inzetbaar zijn. Van ramen tot overkappingen, in allerlei breedtes. Het doek is bevestigd aan de geleiders, wat zorgt voor een windvaste zonwering.

Hoe werkt een ritsscreen?

Een screen (zowel een standaard screen als een ritsscreen) beweegt zich strak langs het raam tussen twee geleiders in van boven naar beneden. Deze constructie neemt nauwelijks ruimte in beslag en creëert een subtiel en strak geheel.

Wat is het verschil tussen een screen en een ritsscreen?

Een standaard screen wordt bevestigd door het doek vast te maken aan de onderlijst. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Het doek van de standaard screens is niet gefixeerd in de geleiders.

Het doek van het ritsscreen (windvast screen) daarentegen, wordt niet alleen bevestigd aan de onderlijst, maar ook aan de geleiders zelf. Hierdoor zit er geen ruimte tussen de geleiders en het doek. Dat zorgt er voor dat wind (vrijwel) geen grip kan krijgen op het screen, en dat maakt de ritsscreens windvast.

Wat kost een ritsscreen?

De kosten van een ritsscreen zijn afhankelijk van uw situatie. Onder meer de grootte van het screen, de kleur, het type cassette bepalen de totaalprijs van uw screen. Ga naar een erkende dealer voor advies op maat zodat u de juiste keuze maakt.

Wat zijn de voordelen van ritsscreens?

  • Zonwerend
  • De mogelijkheid om naar buiten te kijken
  • Geen ‘geklapper‘ in de wind
  • Rustiger voor de ogen
  • Moderne uitstraling
  • Optimale bescherming tegen vuil
  • Isolatie door stilstaande lucht