Knikarmschermen

Een schaduwrijk moment wanneer het u uitkomt; dat creëert u met een knikarmscherm. Een knikarmscherm noemen we bij SunCircle ook wel een terrasscherm of zonnescherm. Met buitenzonwering van SunCircle wordt spelen met de zon een buitengewone ervaring.

Ontdek onze knikarmschermen

Behaaglijke schaduw

Geniet op uw terras, ieder moment van de dag. Een knikarmscherm biedt u de schaduw wanneer u wilt. Het creëert een aangenaam klimaat en een behaaglijke schaduw op uw terras, dankzij SunCircle zonwering.

Suncircle zonwering barneveld terrasscherm knikarmscherm

Knikarmschermen; het verlengstuk van uw woning

Terrasschermen, ook wel zonneschermen of knikarmschermen genoemd, vormen het ultieme verlengstuk van uw woning. Terrasschermen kunnen tot maar liefst 3,5 meter diep worden geleverd, voordat u het weet zit u meer buiten dan binnen! De schermen zijn leverbaar in 4 verschillenden types. Elk met zijn eigen unieke eigenschappen.

Knikarmscherm zonwering suncircle 61

Zwoele zomeravonden

De zon gaat rustig onder en langzaam koelt het af. Gelukkig blijft de zomerwarmte nog lang onder uw SunCircle zonnescherm hangen. Zo kunt u aangenaam tot in de late uurtjes blijven genieten van het heerlijke buitenleven!

Geniet nóg langer van het buitenleven met onze optionele verlichting.

Knikarmscherm zonwering suncircle 63

Slim maatwerk

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om knikarmschermen. Denk aan verschillen in afmeting, uitval, kleuren en niet te vergeten de uiteenlopende montage-opties. Uw zonweringswensen spelen daarin een belangrijke rol. Onze dealers meten daarom de situatie bij u thuis in en adviseren u over de mogelijkheden. Ons doel? Spelen met de zon, om uw leefcomfort nóg groter te maken.

Doekkleuren zonwering mogelijkheden suncircle
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Meer dan 200 kleuren

Uit meer dan 200 verschillende kleurenopties kunt u kiezen! Gaat u voor een trendy uni kleur? Of geeft u de voorkeur aan een grafisch doek met een bijzondere textuur? Ieder type doek voor knikarmschermen heeft daarnaast een eigen mate van filtering, temperatuurregeling en verduisterende werking. Kies wat bij u past! Onze experts helpen en adviseren u hierbij graag. Of lees meer over het maken van de juiste kleur zonweringdoek.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze doeken

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de knikarmschermen maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de knikarmschermen te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent.

 

Afstandsbediening

Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de knikarmschermen bedienen.

UW KASTPROFIEL

Keuze in cassettes

Tijdloos, functioneel en duurzaam. Of u nu kiest voor een semi-gesloten of gesloten cassette, u kiest kwaliteit. Daarom krijgt u bij SunCircle ook op onze knikarmschermen 7 jaar garantie! SunCircle heeft 4 verschillende modellen cassettes:

HZ-D3400 | gesloten cassette, stijlvolle strakke zonwering
HZ-T2600 | gesloten cassette, strakke vormgeving, compact model
HZ-T2200 | gesloten cassette, strak design, tijdloos model
HZ-T2000 | semi-gesloten cassette, basic functioneel model

Benieuwd hoe deze modellen eruit zien en wat bij uw situatie past? Vraag de brochure aan!

Suncircle zonwering barneveld zonnescherm kastprofiel terrasscherm knikarmscherm

Ultiem genieten

Waar geniet u het liefst? Op een schaduwrijke plek op een warme zomerdag? Op een beschut plekje tijdens een zwoele zomeravond? Knikarmschermen bieden u elk moment van de dag een comfortabele plek om te genieten. Het scherm houdt de felheid van de zon tegen, biedt de geïntegreerde verlichtingsmogelijkheden en is gemakkelijk te bedienen vanuit uw stoel met uw smartphone of de afstandsbediening.

Gewaarborgde kwaliteit

De knikarmschermen worden exclusief door SunCircle ontwikkeld. Leidend hierin is ons oer-Hollandse gevoel voor kwaliteit: alle onderdelen zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd.

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.