Knikarmschermen

Een schaduwrijk moment wanneer het u uitkomt; dat creëert u met knikarmschermen. Een knikarmscherm noemen we bij SunCircle ook wel een terrasscherm of zonnescherm. Met knikarmschermen van SunCircle wordt spelen met de zon een buitengewone ervaring.

Ontdek onze knikarmschermen

Een vrije doortocht naar de schaduw dankzij een knikarmscherm

Geniet op uw terras, ieder moment van de dag. Knikarmschermen bieden u schaduw wanneer u wilt. Zo creëert u een aangenaam klimaat en een behaaglijke schaduw op uw terras, met SunCircle zonwering. Een heerlijke plek waar u zo naar toe loopt. Een knikarmscherm biedt u een vrije doorloop naar uw terras. U loopt zo naar uw favoriete plek toe.

Suncircle zonwering barneveld terrasscherm knikarmscherm

Knikarmschermen; het verlengstuk van uw woning

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen of zonneschermen genoemd, vormen het ultieme verlengstuk van uw woning. Deze schermen kunnen tot maar liefst 3,5 meter diep en 13,5 meter breed worden geleverd. Voordat u het weet zit u meer buiten dan binnen.

Knikarmschermen slider 3

Zwoele zomeravonden

De zon gaat rustig onder en langzaam koelt het af. Overdag heeft uw knikarmscherm voor schaduw en verkoeling gezorgd. Nu het avond wordt blijft de aangename zomerwarmte nog hangen. Zo kunt u aangenaam tot in de late uurtjes blijven genieten van het heerlijke buitenleven!

Geniet nóg langer van het buitenleven met onze optionele verlichting.

Slim maatwerk

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om knikarmschermen. Denk aan verschillen in afmeting, uitval, kleuren en niet te vergeten de uiteenlopende montage-opties. Uw zonweringswensen spelen daarin een belangrijke rol. Onze dealers meten daarom de situatie bij u thuis in en adviseren u over de mogelijkheden. Ons doel? Spelen met de zon, om uw leefcomfort nóg groter te maken.

Kleuren doek Knikarmschermen zonwering suncircle 6
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Meer dan 200 kleuren

Voor knikarmschermen kunt u uit meer dan 200 verschillende kleurenopties kiezen! Gaat u voor een trendy uni kleur? Of geeft u de voorkeur aan een grafisch doek met een bijzondere textuur? Ieder type doek voor knikarmschermen heeft daarnaast een eigen mate van filtering, temperatuurregeling en verduisterende werking. Kies wat bij u past! Onze experts helpen en adviseren u hierbij graag. Of lees meer over het maken van de juiste kleur zonweringdoek.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze doeken

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de knikarmschermen maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de knikarmschermen te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Afstandsbediening

Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de knikarmschermen bedienen.

UW KASTPROFIEL

Keuze in cassettes

Tijdloos, functioneel en duurzaam. Of u nu kiest voor een knikarmscherm met een semi-gesloten of gesloten cassette, u kiest kwaliteit. Daarom krijgt u bij SunCircle ook op onze knikarmschermen 7 jaar garantie!

Verschillende cassettes

De cassette van een knikarmscherm beschermt het doek en de mechanica tegen weer, vuil, insecten en meer. Een open cassette beschermt het doek niet tegen regen en andere invloeden. Bij SunCircle vindt u dan ook enkel knikarmschermen met een semi-gesloten of gesloten cassette. Bij een semi-gesloten cassette is de bovenzijde beschermd tegen vuil en vocht, maar is de onderzijde deels open.

Bij een gesloten cassette is het doek en de mechanica in gesloten stand optimaal beschermd tegen weersinvloeden en vocht.

SunCircle heeft 4 verschillende modellen cassettes:

HZ-D3400 | gesloten cassette, stijlvolle strakke zonwering
HZ-T2600 | gesloten cassette, strakke vormgeving, compact model
HZ-T2200 | gesloten cassette, strak design, tijdloos model
HZ-T2000 | semi-gesloten cassette, basic functioneel model

Benieuwd hoe deze modellen eruit zien en wat bij uw situatie past? Vraag de brochure aan!

Suncircle zonwering barneveld zonnescherm kastprofiel terrasscherm Knikarmschermen

Ultiem genieten

Waar geniet u het liefst? Op een schaduwrijke plek op een warme zomerdag? Op een beschut plekje tijdens een zwoele zomeravond? Knikarmschermen bieden u elk moment van de dag een comfortabele plek om te genieten. Het scherm houdt de felheid van de zon tegen, biedt de geïntegreerde verlichtingsmogelijkheden en is gemakkelijk te bedienen vanuit uw stoel met uw smartphone of de afstandsbediening.

Gewaarborgde kwaliteit

De knikarmschermen worden exclusief door SunCircle ontwikkeld. Leidend hierin is ons oer-Hollandse gevoel voor kwaliteit: alle onderdelen zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd.

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.