Rolluiken

Rolluiken zijn een duurzame keuze. Wat er zo duurzaam is aan SunCircle rolluiken? Het verhoogt uw veiligheid, zorgt voor een lagere energierekening, dempt allerlei geluiden en het werkt inbraakvertragend.

Ontdek onze rolluiken

Warmtewerend & isolerend

Bespaar op uw energiekosten dankzij een rolluik. Hoe? Rolluiken houden in de winter koude buiten en de warmte in uw woning vast, in de zomer is het precies andersom. Rolluiken zijn een duurzame oplossing voor uw stijgende energierekening.

Rolluiken afgeschuinde cassette suncircle

Rolluiken; veilig en gemakkelijk

Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend en isolerend. Geluid, warmte en kou hebben geen schijn van kans meer binnen uw woning. Daarnaast werken rolluiken inbraak vertragend. SunCircle onderscheidt zich in rolluikenland door het gebruik van zwaardere design profielen, van de hoogste kwaliteit.  SunCircle garandeert kwaliteit, daarom geven we 7 jaar garantie op onze Excellent producten en 5 jaar op onze Basic producten!

Rolluiken zonwering suncircle 63

Veiligheid & Privacy

Wilt u het ongewenste bezoekers lastiger maken om uw woning binnen te dringen? SunCircle heeft de oplossing: een rolluik. Rolluiken verkleinen de kans op een inbraak aanzienlijk. Meer privacy? Ook dan is een rolluik uitermate geschikt.

Rolluiken suncircle 60

Slim maatwerk

Wij snappen dat het kopen van rolluiken voor u geen dagelijkse bezigheid is. Onze dealers adviseren u dan ook graag over uw keuze voor rolluiken. Uw wensen voor maat, kleur en kastvorm zijn leidend. Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur voor een prijsopgave. Diezelfde adviseur denkt ook met u mee over de maatvoering en een veilige installatie, zodat u bij bijvoorbeeld een brand in uw woning wel naar buiten kunt.

Rolluiken kleur mogelijkheden lamellen
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Ruime keuze uit 14 lamelkleuren

Het SunCircle rolluik is standaard leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en situatie adviseert uw vakspecialist u over de voor u interessante mogelijkheden. SunCircle biedt u onder andere de keuze uit 14 verschillende kleuren lamellen. Altijd een kleur die past bij de uitstraling van uw woning!

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Optimale privacy door krachtig pantser
Genieten van rust in huis door demping van geluiden

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze collectie lamellen

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de rolluiken maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Wandschakelaar

Een wandschakelaar wordt bevestigd op een vaste plek aan de muur. Met één druk op de knop te bedienen!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de rolluiken te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent.

Afstandsbediening

Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de rolluiken bedienen.

UW KASTPROFIEL

Ronde of afgeschuinde cassette

Bij het samenstellen van de screens die bij uw situatie passen, heeft u keuze uit een ronde of een afgeschuinde cassette. Welke cassette bij uw situatie past hangt volledig af van uw smaak en wensen. Onze dealers adviseren u graag!

Cassette mogelijkheden rolluiken suncircle
VOOR ELK SEIZOEN GESCHIKT

Heerlijk slapen

Verduister uw (slaap)kamer met een rolluik zodat u of uw kind geen last heeft van buitenlicht! Dat zorgt ervoor dat u altijd uitgerust begint aan een nieuwe dag. Daarnaast: het houdt warmte en koude buiten… heerlijk!

Meer weten over prijzen van rolluiken?

Keuzes voor een doek of stof, of over elektrische zonweringen?

Vraag offerte aan

Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Bezitter van een SunCircle product? U krijgt, afhankelijk van het product, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.