Vakwerk uit de fabriek Lees meer
Tot 7 jaar garantie Lees meer
Gemaakt in Nederland Lees meer
Heerlijk slapen!

Verduister uw (slaap)kamer met een rolluik zodat u of uw kind geen last heeft van buitenlicht! Dat zorgt ervoor dat u altijd uitgerust begint aan een nieuwe dag. Daarnaast: het houdt warmte en koude buiten… heerlijk!

Veiligheid & Privacy

Wilt u het ongewenste bezoekers lastiger maken om uw woning binnen te dringen? SunCircle heeft de oplossing: een rolluik verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk. Meer privacy? Ook dan is een rolluik uitermate geschikt.

Warmtewerend & Isolerend

Bespaar op uw energiekosten dankzij een rolluik. Hoe? Rolluiken houden in de winter koude buiten en de warmte in uw woning vast, in de zomer is het precies andersom. Rolluiken zijn een duurzame oplossing voor uw stijgende energierekening.

Wat is een rolluik?

Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend, isolerend voor zowel geluid als warmte/koude en inbraakvertragend. SunCircle onderscheidt zich in rolluikenland door het gebruik van dikkere profielen, voor nog meer kwaliteit. Niet voor niets geven wij zeven jaar garantie op onze Excellent-lijn en vijf jaar op onze Basic producten!

 

Krachtig pantser

Het is ontzettend handig om met functionele rolluiken uw ramen of deuren af te sluiten. De stevige lamellen vormen een krachtig pantser. Dat pantser werkt inbraakvertragend en geeft u daarmee een veilig gevoel. Qua bediening zijn er veel mogelijkheden: met een schakelaar, uw smartphone of de afstandsbediening. Wilt u voorkomen dat uw motor bij weerstand door blijft draaien (en kapot kan gaan)? Kies dan voor een motor met weerstandsherkenning.

Uitgekiend maatwerk

Onze dealers adviseren u graag over uw keuze voor rolluiken. Uw wensen voor kleur en kastvorm zijn leidend. Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur voor een prijsopgave. Diezelfde adviseur denkt ook met u mee in een veilige installatie, zodat u bij bijvoorbeeld een brand in uw woning wel naar buiten kunt.

Stijlvolle kleuren

Voor de kast en de lamelkleuren kunt u kiezen uit diverse standaard RAL-kleuren. Kies voor een opvallende kleur dat in contrast staat met uw woning om het rolluik op te laten vallen. Blijft u liever in stijl met uw woning? Kies dan een kleur die overeenkomt met uw kozijnen. Advies nodig? Neem contact op!

Modellen

  • Rolluik | in ronde of afgeschuinde uitvoering (met lamelhoogte 40, 44 en 55)

Benieuwd hoe onze modellen eruitzien? Vraag onze brochure aan!

slider-rollluik-1
slider-rollluik-2
slider-rollluik-3
slider-rollluik-4
slider-rollluik-5
slider-rollluik-6