Rolluiken

Investeer in uw woongenot. Rolluiken zijn een duurzame keuze. Rolluiken van SunCircle verhogen uw wooncomfort en veiligheid, zorgen voor een lagere energierekening, dempen allerlei geluiden en werken inbraakvertragend.

Ontdek onze rolluiken

Warmtewerend & isolerend

Rolluiken houden in de zomer de warmte buiten en de koelte binnen. In de zomer is het precies andersom. Rolluiken van SunCircle zijn dan ook een duurzame oplossing voor uw stijgende energierekening. Zo bespaart u op uw energiekosten en verhoogt u uw wooncomfort!

Rolluiken afgeschuinde cassette suncircle

Rolluiken; veilig en gemakkelijk

Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend en isolerend. Rolluiken beschermen u tegen warmte, kou en overlast van geluid. Daarnaast werken rolluiken inbraakvertragend. SunCircle onderscheidt zich in rolluikenland door het gebruik van zwaardere design profielen, van de hoogste kwaliteit. SunCircle garandeert kwaliteit, daarom geven we 7 jaar garantie op onze Excellent producten en 5 jaar op onze Basic producten!

Rolluiken zonwering suncircle 63

Veiligheid & Privacy

Wilt u het ongewenste bezoekers lastiger maken om uw woning binnen te dringen? SunCircle heeft de oplossing: een rolluik. Rolluiken verkleinen de kans op een inbraak aanzienlijk. Meer privacy? Ook dan is een rolluik uitermate geschikt.

Slim maatwerk

Wij snappen dat het kopen van rolluiken voor u geen dagelijkse bezigheid is. Onze dealers adviseren u dan ook graag over uw keuze voor rolluiken. Uw wensen voor maat, kleur en kastvorm zijn leidend. Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur voor een prijsopgave. Diezelfde adviseur denkt ook met u mee over de maatvoering en een veilige installatie, zodat u bij bijvoorbeeld een brand in uw woning wel naar buiten kunt.

Rolluiken kleur mogelijkheden lamellen
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Ruime keuze uit 14 lamelkleuren

Het SunCircle rolluik is standaard leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en situatie adviseert uw vakspecialist u over de voor u interessante mogelijkheden. SunCircle biedt u onder andere de keuze uit 14 verschillende kleuren lamellen. Altijd een kleur die past bij de uitstraling van uw woning! Lees hier meer over het kiezen van de juiste kleur rolluik.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Optimale privacy door krachtig pantser
Genieten van rust in huis door demping van geluiden

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze collectie lamellen

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de rolluiken maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Wandschakelaar

Een wandschakelaar wordt bevestigd op een vaste plek aan de muur. Met één druk op de knop te bedienen!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de rolluiken te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Afstandsbediening

Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de rolluiken bedienen.

UW KASTPROFIEL

Ronde of afgeschuinde cassette

Bij het samenstellen van de screens die bij uw situatie passen, heeft u keuze uit een ronde of een afgeschuinde cassette. Welke cassette bij uw situatie past hangt volledig af van uw smaak en wensen. Onze dealers adviseren u graag!

Cassette mogelijkheden rolluiken suncircle
VOOR ELK SEIZOEN GESCHIKT

Heerlijk slapen

Verduister uw (slaap)kamer met een rolluik zodat u of uw kind geen last heeft van buitenlicht! Dat zorgt ervoor dat u altijd uitgerust begint aan een nieuwe dag. Daarnaast: het houdt warmte en koude buiten… heerlijk!

Meer weten over prijzen van rolluiken?

Keuzes voor een doek of stof, of over elektrische zonweringen?

Vraag offerte aan

Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Bezitter van een SunCircle product? U krijgt, afhankelijk van het product, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.