Skip to main content

Rolluiken

Investeer in uw woongenot. Rolluiken zijn een duurzame keuze. Rolluiken van SunCircle verhogen uw wooncomfort en veiligheid, zorgen voor een lagere energierekening, dempen allerlei geluiden en werken inbraakvertragend.

Ontdek onze rolluiken

Warmtewerend & isolerend

Meer wooncomfort? Kies dan voor de elektrische rolluiken van SunCircle. Onze rolluiken houden in de zomer de warmte buiten en de koelte binnen. In de winter is het precies andersom. Rolluiken van SunCircle zijn dan ook een duurzame oplossing voor uw stijgende energierekening. Zo bespaart u op uw energiekosten en verhoogt u uw woongenot!

Rolluiken afgeschuinde cassette suncircle
VR R40 165 45° White

Rolluik VR-R40

 • Ruime keuze uit 14 lamelkleuren
 • Verkrijgbaar in afgeronde en afgeschuinde kast
 • 7 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app
 • Somfy motor
Offerte opvragen
Solar screens

VR-R40 Solar

 • Ruime keuze uit 14 lamelkleuren
 • Verkrijgbaar in afgeschuinde kast
 • 5 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app
 • Brel Solar met geïntegreerde accu
Offerte opvragen
VR R40 165 45° White

Rolluik VR-R44

 • Extrusielamellen op elke kleur leverbaar
 • Verkrijgbaar in afgeronde en afgeschuinde kast
 • 7 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app
 • Somfy motor
Offerte opvragen
VR R40 165 45° White

Rolluik VR-R55

 • Beschikbaar in 3 lamelkleuren en 3 kastkleuren
 • Verkrijgbaar in afgeschuinde kast
 • 7 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app
 • Somfy motor
 • Tot 4000mm breed
Offerte opvragen

Rolluiken; veilig en gemakkelijk

Waarom een rolluik van SunCircle kopen? Onze rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend en isolerend. Rolluiken beschermen u tegen warmte, kou en overlast van geluid. Daarnaast werken rolluiken ook inbraakvertragend. Een aanschaf die zichzelf in woongenot en energiebesparing terugverdiend. SunCircle onderscheidt zich daarbij in rolluikenland door het gebruik van zwaardere design profielen, van de hoogste kwaliteit. SunCircle garandeert kwaliteit, daarom geven we 7 jaar garantie op onze Excellent producten en 5 jaar op onze Basic producten!

Rolluiken zonwering suncircle 63

Veiligheid & Privacy

Wilt u het ongewenste bezoekers lastiger maken om uw woning binnen te dringen? SunCircle heeft de oplossing: een rolluik. Rolluiken verkleinen de kans op een inbraak aanzienlijk. Meer privacy? Ook dan is een rolluik uitermate geschikt.

Rolluiken op maat

Wij snappen dat het kopen van rolluiken voor u geen dagelijkse bezigheid is. Onze dealers adviseren u dan ook graag over uw keuze voor rolluiken. Uw wensen voor maat, kleur en kastvorm zijn leidend. Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur voor een prijsopgave. Diezelfde adviseur denkt ook met u mee over de maatvoering en een veilige installatie, zodat u bij bijvoorbeeld een brand in uw woning wel naar buiten kunt. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw aanschaf. Ook benieuwd? Vraag dan een offerte aan.

Rolluiken kleur mogelijkheden lamellen
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR ROLLUIK

Ruime keuze uit 14 lamelkleuren

Het SunCircle rolluik is standaard leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en situatie adviseert uw vakspecialist u over de voor u interessante mogelijkheden. SunCircle biedt u onder andere de keuze uit 14 verschillende kleuren lamellen. Altijd een kleur die past bij de uitstraling van uw woning! Lees hier meer over het kiezen van de juiste kleur rolluik.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Optimale privacy door krachtig pantser
Genieten van rust in huis door demping van geluiden

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze collectie lamellen

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan
BEDIENINGSGEMAK

Elektrische rolluiken: kies voor comfort

Voor de bediening van de rolluiken maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks! Bedien uw rolluik met een handige schakelaar, of juist heerlijk vanaf de bank of bed met behulp van uw smartphone of afstandsbediening.

Wandschakelaar

Een wandschakelaar wordt bevestigd op een vaste plek aan de muur. Met één druk op de knop te bedienen!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de rolluiken te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Afstandsbediening

Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de rolluiken bedienen.

UW KASTPROFIEL

Ronde of afgeschuinde cassette

Bij het samenstellen van de rolluiken die bij uw situatie passen, heeft u keuze uit een ronde of een afgeschuinde cassette. Welke cassette bij uw situatie past hangt volledig af van uw smaak en wensen. Onze dealers adviseren u graag!

Cassette mogelijkheden rolluiken suncircle
VOOR ELK SEIZOEN GESCHIKT

Heerlijk slapen

Verduister uw (slaap)kamer met een rolluik zodat u of uw kind geen last heeft van buitenlicht! Dat zorgt ervoor dat u altijd uitgerust begint aan een nieuwe dag. Daarnaast: het houdt warmte en koude buiten… heerlijk!

Meer weten over prijzen van rolluiken?

Keuzes voor een doek of stof, of over elektrische zonweringen?

Vraag offerte aan

Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Bezitter van een SunCircle product? U krijgt, afhankelijk van het product, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.

Veelgestelde vragen over rolluiken

Wat kost een rolluik?

De kosten van uw rolluik hangen af van uw situatie en uw wensen. Hoe groter het rolluik, hoe hoger de kosten. Wij raden altijd aan om voor het gemak van een elektrisch rolluik te gaan. De keuze van bedieningsmogelijkheid heeft ook invloed op de totaalprijs. Daarbij betaalt u ook voor kwaliteit. Een investering die u echter terugverdiend: kwalitatief goede rolluiken gaan immers langer mee. Tot slot dient het rolluik op de juiste wijze bevestigt te worden. Het laten bevestigen door een specialist brengt kosten met zich mee, maar zorgt ervoor dat uw rolluik op een juiste wijze geïnstalleerd is en zo fraai mogelijk verwerkt is. Vraag uw lokale zonwering specialist voor een concreet prijsvoorstel.

Waar koop ik mijn rolluik?

Wij raden aan uw rolluik via uw lokale zonweringspecialist aan te schaffen. Deze kan uw situatie goed beoordelen, inmeten en een concreet prijsvoorstel doen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en bent u verzekerd van een goede montage en service.

Wat zijn de voordelen van een rolluik?

Een rolluik weert de zon en warmte, isoleert, is verduisterend, zorgt voor een lagere energierekening, zorgt voor privacy én is inbraakwerend.

Welke typen rolluiken zijn er?

Er zijn drie typen rolluiken: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en inzetrolluiken. Meer uitleg over de typen rolluiken vindt u hier.

Rolluik of screen?

Kan ik beter voor een screen gaan of een rolluik? Een goede vraag als u op zoek bent naar nieuwe zonwering. Wij zetten hier de typische eigenschappen en verschillen op een rij zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.