Uitvalschermen

Uitvalschermen van SunCircle zijn zeer effectief in het weren van de zon. Een uitvalscherm houdt warmte en schittering tegen, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat u nog wel zicht houdt naar buiten. Transparant én doeltreffend tegelijk!

Ontdek onze uitvalschermen

Zonwering met uitzicht

Met een uitvalscherm houdt u nog steeds contact met de buitenwereld. Tegelijkertijd weert een uitvalscherm de warmte en schitteringen. Vanwege deze eigenschappen worden SunCircle uitvalschermen veel gebruikt bij appartementen, flatgebouwen, kantoren en scholen. Uitvalschermen blokkeren het zicht niet, waardoor deze zonweringsoplossing ook bij hoogbouw erg populair is.

Uitvalscherm zonwering flat 60

Uitvalschermen; dag zon, welkom schaduw!

Uitvalschermen houden als de beste warmte buiten op zonnige dagen. Ook lost het lastige schitteringen op van zonlicht op glas of andere glimmende elementen. Op plaatsen waar geen vrije doorloop nodig is, zijn uitvalschermen dé geschikte oplossing. SunCircle biedt de schermen aan met een ronde of vierkante cassette.

Uitvalscherm zonwering suncircle 21

Grote breedtes

Weleens een uitvalscherm van 23 meter breed gezien? Wij bij SunCircle wel! Van ontwerp tot realisatie, wij bieden u maatwerk-oplossingen tot 23 meter breed. Informeer naar de mogelijkheden.

Slim maatwerk

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om uitvalschermen. Denk aan verschillen in afmeting, uitval, kleuren en niet te vergeten de uiteenlopende montage-opties. Uw zonweringswensen spelen daarin een belangrijke rol. Onze dealers meten daarom de situatie bij u thuis in en adviseren u over de mogelijkheden. Ons doel? Spelen met de zon, om uw leefcomfort nóg groter te maken.

Doekkleuren zonwering mogelijkheden suncircle
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Meer dan 200 kleuren

Bij uitvalschermen kunt u uit meer dan 200 verschillende kleurenopties kiezen! Gaat u voor een trendy uni kleur? Of geeft u de voorkeur aan een grafisch doek met een bijzondere textuur? Ieder type doek voor uitvalschermen heeft daarnaast een eigen mate van filtering, temperatuurregeling en verduisterende werking. Kies wat bij u past! Onze experts helpen en adviseren u hierbij graag. Lees meer over het kiezen van de juiste kleur uitvalscherm.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze doeken

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de uitvalschermen maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de uitvalschermen te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Afstandsbediening

Met een fysieke afstandsbediening kunt u eenvoudig de uitvalschermen bedienen.

 

 

UW KASTPROFIEL

Ronde of afgeschuinde cassette

Bij het samenstellen van de uitvalschermen die bij uw situatie passen, heeft u keuze uit diverse cassettes. Welke cassette bij uw situatie past hangt volledig af van uw smaak en wensen. Onze dealers adviseren u graag!

Uitvalscherm zonnescherm suncircle 60

Ultiem genieten

Waar geniet u het liefst? Op een schaduwrijke plek op een warme zomerdag? Op een beschut plekje tijdens een zwoele zomeravond? Uitvalschermen bieden u elk moment van de dag een comfortabele plek om te genieten. Het scherm houdt de felheid van de zon tegen, biedt geïntegreerde verlichtingsmogelijkheden en is gemakkelijk te bedienen vanuit uw stoel met uw smartphone of met de afstandsbediening.

Exclusief ontwikkeld

Uitvalschermen worden door SunCircle exclusief ontwikkeld. Leidend hierin is ons oer-Hollandse gevoel voor kwaliteit: alle onderdelen zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd.

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.