Vakwerk uit de fabriek Lees meer
Tot 7 jaar garantie Lees meer
Gemaakt in Nederland Lees meer

Service

3D-ontwerp
Op aanvraag kunt u bij ons ook terecht voor een 3D-ontwerp. Bijvoorbeeld voor een overkapping met uitschuifbaar dak,
of de zijwaarts of opwaarts vouwende schuifluiken. Rekening houdend met al uw wensen kunnen we een ontwerp maken toegesneden op uw situatie.

Inmeten
We komen bij u langs om de situatie in te meten.

Onderhoud
We kunnen u adviseren over het onderhoud van uw zonwering. Zo hebben we tips wat betreft het schoonmaken van het systeem en het reinigen van het doek.

Afstellen van een motor
We kunnen helpen bij het opnieuw afstellen van de motor mochten er storingen zijn.

CE-markering
De producten van SunCircle zijn voorzien van een CE-markering. Dat toont aan dat ze voldoen aan de wettelijke eisen die de Europese Unie stelt.
De strenge voorschriften zijn onder andere gericht op veiligheid, gezondheid en milieu.

Garantie

We bieden maar liefst zeven jaar fabrieksgarantie op onze Excellent-lijn en vijf jaar garantie op onze basic producten. Op onze DOWNLOAD pagina vindt u de montage- en gebruikershandleiding van uw zonweringsproduct. Hierin kunt u ook de garantievoorwaarden lezen.

Algemene voorwaarden

Klachten
Mocht u ondanks de uiterste zorg die wij aan onze producten besteden toch niet tevreden zijn over uw zonwering, dan kunt u contact opnemen met de SunCircle-dealer waar u het gekocht heeft. Zij zijn op de hoogte van uw woonsituatie en kunnen daardoor de situatie beter inschatten en gericht service bieden. Komt u er samen niet uit? Neem dan contact met ons op, dan komen we samen tot een passende oplossing.