Vakwerk uit de fabriek Lees meer
7 jaar garantie Lees meer
Gemaakt in Nederland Lees meer

Service & Garantie

We helpen u graag met zonwering op maat:

 • 3D-ontwerp
  Op aanvraag kunt u bij ons ook terecht voor een 3D-ontwerp. Bijvoorbeeld voor een overkapping met uitschuifbaar dak, of de zijwaarts of opwaarts vouwende schuifluiken. Rekening houdend met al uw wensen kunnen we een ontwerp maken toegesneden op uw situatie.
 • Inmeten
  We komen bij u langs om de situatie in te meten.
 • Onderhoud
  We kunnen u adviseren over het onderhoud van uw zonwering. Zo hebben we tips wat betreft het schoonmaken van het systeem en het reinigen van het doek.
 • Afstellen van een motor
  We kunnen helpen bij het opnieuw afstellen van de motor mochten er storingen zijn.

CE-markering
De producten van SunCircle zijn voorzien van een CE-markering. Dat toont aan dat ze voldoen aan de wettelijke eisen die de Europese Unie stelt. De strenge voorschriften zijn onder andere gericht op veiligheid, gezondheid en milieu.

Klachten
Mocht u ondanks de uiterste zorg die wij aan onze producten besteden toch niet tevreden zijn over uw zonwering, dan kunt u contact opnemen met de SunCircle-dealer waar u het gekocht heeft. Zij zijn op de hoogte van uw woonsituatie en kunnen daardoor de situatie beter inschatten en gericht service bieden. Komt u er samen niet uit? Neem dan contact met ons op, dan komen we samen tot een passende oplossing.