Skip to main content

Tuin terrasoverkapping met oprolbaar doek

Op zoek naar een aluminium terrasoverkapping met doek? SunCircle levert uitschuifbare terrasoverkappingen die hoogwaardig en duurzaam zijn. Ons doel? Zorgen dat u het hele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten!

Ontdek onze terrasoverkappingen

Terrasoverkapping doek op maat

Er zijn terrasoverkappingen met een vaste of met een flexibele dakconstructies beschikbaar. Met een flexibele constructie kunt u het dak zelf eenvoudig openen of sluiten. Met één druk op de knop regelt u dat, op uw smartphone of met de afstandsbediening.

overkapping_met_doek

Een ijzersterke terrasoverkapping met oprolbaar zonwering doek

Het weer in ons land kan per dag enorm verschillen. Daarom maken wij onze verandazonwering geschikt voor elk weertype. Waait het flink? Geen zorgen. De doeken die we voor de terrasoverkapping toepassen worden door een veersysteem op spanning gehouden. De doeken staan hierdoor zeer strak en gaan niet klapperen.

Door een aluminium terrasoverkapping met doek van SunCircle geniet u langer van het buitenleven. Het geavanceerde systeem zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte.

Terrasoverkapping zonwering suncircle 007

Comfortabele temperatuur tijdens een hittegolf met de juiste terrasoverkapping

De veranda: de plek in uw tuin waar u tot rust kunt komen. Met onze verandazonwering kunt u het hele jaar door genieten van het ultieme buitenleven. Stabieler dan een knikarmscherm en kan dieper. Het is goed toepasbaar op vlakke of schuine raampartijen en past op uw terras en over uw overkapping. Uitermate geschikt tegen de oververhitting van uw serre. Met een speciaal ritssysteem sluit u uw veranda af. Zo weet u zeker dat de hitte van een warme zomerdag wegblijft. De zon krijgt de plaats die u hem geeft!

TERRASOVERKAPPINGEN OP MAAT

Veranda overkapping met doek

Op zonovergoten momenten genieten van uw serre of veranda. Dat vraagt om uitgekiend maatwerk. Want geen een serre of buitenruimte is hetzelfde. Heeft u een serre van 36m2? Of wilt u een doekafmetingen van 20m2 boven uw hoofd? Met de SunCircle verandazonwering is alles mogelijk.

De verschillende hoogstaande technische aspecten maken dat u tot 6 meter uitval kunt overstrekken. Ons maatwerk: een fantastische oplosssing tegen oververhitte serres en overkappingen.

Doek kleuren terrasoverkappingen
Tuin overkapping doek met altijd een passende kleur

Terrasoverkapping met 400 kleuren oprolbaar doek

Verandazonwering wordt gemaakt van oersterke glasvezel. Naar uw eigen wens kunt u de mate van het zicht naar buiten, de verduisterende werking en de filtering van het zonlicht in het doek bepalen. SunCircle biedt u de keuze uit meer dan 400 verschillende kleuren doek. Ongetwijfeld slaagt u bij ons voor verandazonwering die past bij de uitstraling van uw woning!

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan
UITSCHUIFBAAR DOEK BINNEN HANDBEREIK

Bedieningsgemak van uw terrasoverkapping

Voor de bediening van de terrasoverkapping maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Afstandsbediening

Met een fysieke afstandsbediening kunt u eenvoudig de terrasoverkapping bedienen.

 

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk maakt om vanaf uw smartphone of tablet de zonwering te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over uw terrasoverkapping, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

VOOR IEDER WAT WILS

Optionele toevoegingen voor uw terrasoverkapping met doek

Op zonovergoten momenten is uw terrasoverkapping een oase van schaduw. Tijdens zwoele zomeravonden tot laat tafelen of afkoelen met een heerlijk drankje tot in de late uurtjes. Uw veranda is de plek waar u tijdens warme zomerdagen moet zijn. En het mooie is: ook in het najaar kunt u  lang genieten van uw terrasoverkapping. De aangename warmte van overdag blijft hangen onder de beschutting. Optimaal genieten van het buitenleven doet u met een terrasoverkapping van SunCircle.

Terrasoverkapping zonwering suncircle 003
VOOR ELK SEIZOEN GESCHIKT

Ultiem genieten

VEen serre kan een heerlijek zonovergoten plek zijn in uw woning. Maar bij warm zomerweer worden serres al gauw broeierig. Onze zomers worden steeds warmer en het zou heerlijk zijn als u uw serre kunt beschermen tegen oververhitting.

Uitschuifbare terrasoverkapping

Verandazonwering wordt gemaakt van acryldoek. Bepaald zelf de mate van het zicht, de verduisterende werking en de filtering van het zonlicht. Met onze verandazonwering kunt ut uw perfecte veranda samenstellen. 

Terrasoverkapping zonwering suncircle 002

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.