Terrasoverkappingen met doek

Op zoek naar een aluminium terrasoverkapping met doek? SunCircle levert uitschuifbare terrasoverkappingen die hoogwaardig en duurzaam zijn. Ons doel? Zorgen dat u het hele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten!

Ontdek onze terrasoverkappingen

Flexibel lichtspel

Er zijn terrasoverkappingen met een vaste of met een flexibele dakconstructies beschikbaar. Met een flexibele constructie kunt u het dak zelf eenvoudig openen of sluiten. Met één druk op de knop regelt u dat, op uw smartphone of met de afstandsbediening.

Terrasoverkapping met windvast screen suncircle

Een ijzersterke schuifbare terrasoverkapping

Door een aluminium terrasoverkapping met doek van SunCircle geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Het geavanceerde systeem gecombineerd met elegant Italiaans design zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte. Bijna ongeacht de weersomstandigheden kunt u buiten genieten van uw tuin!

Terrasoverkapping zonwering suncircle 007

Weersbestendig genieten

Door de ijzersterke constructie en het waterdichte PVC-doek is uw aluminium terrasoverkapping bij alle verschillende weersomstandigheden te benutten. Tot wel windkracht 8, zware regen en 20 cm sneeuwbelasting. En natuurlijk ook tijdens een stralende zomerdag!

TERRASOVERKAPPINGEN OP MAAT

Gedetailleerd maatwerk

Iedere terrasoverkapping is anders. Daarom levert SunCircle terrasoverkappingen van gedetailleerd maatwerk op. Terrasoverkappingen kunnen tot 12 meter diepte en 16 meter breedte overdekken. Al uw wensen verwerken we in een perfect uitgewerkt totaalconcept. Van luxe verlichting en heaters tot winddichte zijkanten. De zijkanten bestaan uit ritsscreens, uit onze eigen productie.

Doek kleuren terrasoverkappingen
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Waterdicht doek in 40 kleuren

De doeken van de overkapping zijn ontworpen om zeer lang mee te gaan. Het beschermd optimaal tegen slechte weersomstandigheden en uv-straling. SunCircle biedt u de keuze uit meer dan 40 verschillende kleuren doek. Passend bij de uitstraling van uw woning! Lees meer over het kiezen van de juiste kleur zonweringdoek.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Bestendig tegen alle weersomstandigheden
Het hele jaar door genieten

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan
UITSCHUIFBAAR DOEK BINNEN HANDBEREIK

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de terrasoverkapping maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Afstandsbediening

Met een fysieke afstandsbediening kunt u eenvoudig de terrasoverkapping bedienen.

 

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk maakt om vanaf uw smartphone of tablet de zonwering te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over uw terrasoverkapping, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

VOOR IEDER WAT WILS

Onze modellen terrasoverkappingen

Er zijn 3 verschillende terrasoverkapping modellen beschikbaar:

  • BT 126 (zonder staanders in bestaande situatie toe te passen)
  • BT 128 (max. breedte: 12.000 mm * max. uitval: 6.000 mm)
  • BT 230 (max. breedte: 16.000 mm * max. uitval: 10.000 mm)

Benieuwd naar hoe alle modellen eruitzien? Vraag onze gratis brochure aan!

Terrasoverkapping zonwering suncircle 003
VOOR ELK SEIZOEN GESCHIKT

Ultiem genieten

Volop genieten van uw terras begint bij het samenstellen van de terrasoverkapping naar uw smaak. SunCircle helpt en adviseert u hierbij graag! De terrasoverkapping zorgt vervolgens voor een heerlijke schaduwplek op warme zomerdagen. Het zorgt voor een comfortabele plek om buiten te leven, zonder enige invloed van weersomstandigheden. De terrasoverkapping kunt u volledig naar wens van alle gemakken voorzien! Denk aan het plaatsen van een heater of van sfeervolle verlichting.

Ingebouwde regenafvoer

Het flexibele systeem van de aluminium terrasoverkappingen heeft een standaard waterdicht pvc-doek. Door ons unieke ingebouwde regenafvoersysteem kunt u zelfs tijdens een regenbui gewoon buiten blijven zitten. SunCircle levert een oer-Hollands kwaliteitsproduct, met 7 jaar garantie en een lange levensduur. Uiteraard zonder al te veel onderhoud!

Terrasoverkapping zonwering suncircle 002

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.