Skip to main content

Pergolazonwering met doek

Geniet van zon of schaduw met een ultra sterke aluminium pergola. Met deze vrij te plaatsen opstelling haalt u binnen naar buiten.
Ontdek onze pergolazonwering

Pergolazonwering: weer warmte en licht, geniet van uw terras

Pergolazonwering houdt warmtestraling en fel licht tegen. Het vouw(schuif) systeem is geschikt voor vrijwel iedere tuin en ieder terras. Dat zorgt dat u heerlijk in eigen tuin kunt genieten van het buitenleven.

Pergola zonwering suncircle 004

Pergolazonwering voor heerlijk buitenleven

Pergolazonwering is een type zonwering die in de smaak valt! De subtiele staanders zorgen dat de zonwering minder ruimte in beslag neemt dan de robuuste terrasoverkappingen. Het terras heeft een flexibel dak wat zich elektrisch in en uitrolt, aan u de keuze of u van de zon of van de schaduw geniet.

Pergola zonwering suncircle 006

Slank & windvast pergolasysteem

Het slanke en windvaste systeem is ideaal voor wie zijn terras wil overkappen met een wat subtieler systeem. En, door de staanders is de belasting op de muur ook minder dan bij bijvoorbeeld een knikarmscherm.

Haal binnen naar buiten met uw pergolazonwering

Met deze vrij te plaatsen opstelling geniet u van zon en schaduw. De opstelling is te plaatsen vanaf 4 tot zeker 36 m², leverbaar in elke gewenste RAL-kleur. Door het terras te betrekken bij uw woning haalt u binnen naar buiten. Wist u dat de zijkanten winddicht af te sluiten zijn met screens? Zo kunt u ook bij wat minder mooi, droog weer, toch buiten vertoeven.

Doekkleuren zonwering mogelijkheden suncircle
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Meer dan 60 kleuren pergola doek

Pergolazonwering wordt gemaakt van oersterke glasvezel. Naar uw eigen wens kunt u de mate van het zicht naar buiten, de verduisterende werking en de filtering van het zonlicht in het doek bepalen. SunCircle biedt u de keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren doek. Ongetwijfeld slaagt u bij ons voor de zonwering die past bij de uitstraling van uw woning! Lees meer over het kiezen van de juiste kleur zonwering.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze doeken

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Bedieningsgemak pergolazonwering

Voor de bediening van de pergolazonwering maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

 

Bediening pergolazonwering met afstandsbediening

Met een fysieke afstandsbediening kunt u eenvoudig de pergolazonwering bedienen.

Bediening pergolazonwering met smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk maakt om vanaf uw smartphone of tablet de zonwering te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over uw zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

VEELZIJDIG PRODUCT

Eén product, diverse toepassingen

Ons SunCircle model, de HZ-V6000, is geschikt voor diverse toepassingen zoals serres, bestaande overkappingen en als vrijstaande pergolazonwering

Specificaties

Minimale breedte 2500 mm
Maximale breedte 12000 mm
Maximale uitval 6000 mm
Uitvoering Op terrasoverkapping of palen
Profielkleur Meer dan 60 verschillende kleuren doek
Bediening Somfy motoren

Let op: bij een breedte van 12 meter is de maximale uitval 4 meter

 

Pergola zonwering suncircle 001
GESCHIKT VOOR IEDER SEIZOEN

Afsluitbare pergolazonwering

Wist u dat u pergolazonwering ook stand-alone (met grote uitval) kunt toepassen? Dat kan door gebruik te maken van palen aan de voorzijde. U sluit uw veranda af door middel van handige ritsscreens.

Langer genieten!

Pergola’s zijn ideaal als functionele zonwering, maar ook ’s avonds heb je profijt van een pergola. Het doek houdt de warmte vast waardoor je langer buiten kunt zitten. Een echt buitengewone sfeer creëert u door verlichting toe te voegen. De (optionele) verlichtingsbalk kan op diverse plekken gemonteerd worden. Maximaal genieten van uw terras!

Pergolazonwering verlichting suncircle

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.
Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.
Registreer uw product

Pergolazonwering projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.