Vakwerk uit de fabriek Lees meer
Tot 7 jaar garantie Lees meer
Gemaakt in Nederland Lees meer
Buitenleven ten top!

Profiteren van het heerlijke buitenleven doet u onder een luxe pergola-opstelling van SunCircle. En met de optionele verlichting creëer je een buitengewone sfeer!

Slank & windvast

Het slanke en windvaste systeem is ideaal voor wie zijn terras wil overkappen met een wat subtieler systeem. En, door de staanders is de belasting op de muur ook minder dan bij bijvoorbeeld een knikarmscherm.

Afsluitbare pergolazonwering

Wist u dat u verandazonwering ook stand-alone (met grote uitval!) kunt toepassen? Dat kan door gebruik te maken van palen aan de voorzijde. U sluit uw veranda af door middel van handige ritsscreens.

Wat is pergolazonwering?

Pergolazonwering is een type wat bij steeds meer mensen in de smaak valt! Door de subtiele staanders neemt de zonwering minder plek in beslag als onze robuustere terrasoverkappingen. Je overdekt het terras met het flexibele dak dat zich elektrisch in en uit rolt.

Beschermd genieten

De warmte van de zon op je huid is heerlijk, maar te veel zonlicht kan schadelijk zijn. Je hoeft niet direct naar binnen te vluchten om een schaduwplek op te zoeken, maar kunt dan een fijne plek creëren onder een pergola. De keuze voor het doek heeft effect op de hoeveelheid licht en warmte wat door het doek gefilterd wordt. Donkere kleuren houden het bijvoorbeeld koeler onder uw zonwering en houden meer zonlicht tegen.

Haal binnen naar buiten

Met deze vrij te plaatsen opstelling kunt u genieten van zon en schaduw van 4 tot minstens 36 m2, leverbaar in elke gewenste RAL-kleur. Haal binnen naar buiten door het terras te betrekken bij uw woning. Door de zijkanten winddicht af te sluiten met screens, kunt u ook bij wat minder mooi, droog weer, wel buiten vertoeven.

Langer genieten!

Pergola’s zijn ideaal als functionele zonwering, maar ook ’s avonds heb je profijt van een pergola. Het doek houdt de warmte vast waardoor je langer buiten kunt zitten. Een echt buitengewone sfeer creëer je met verlichting. De (optionele) verlichtingsbalk kan op diverse plekken gemonteerd worden. Op en top gezelligheid!

Modellen

HZ-V6000 | geschikt voor diverse toepassingen zoals serres, bestaande overkappingen en als vrijstaande pergolazonwering

Benieuwd hoe onze modellen eruitzien? Vraag onze brochure aan!

HZ-V6000
slider-pegolazonwering-1
slider-pegolazonwering-2
slider-pegolazonwering-3
slider-pegolazonwering-4
slider-pegolazonwering-5
slider-pegolazonwering-6