Skip to main content

Voor de bediening van zonwering werk SunCircle met motoren van Somfy. Dat merk staat niet alleen voor comfort, veiligheid en bedieningsgemak, maar ook voor duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Wat houdt bediening in?

De motoren van Somfy zijn standaard onderdeel van de buitenzonwerking van SunCircle. Alle Somfy motoren zijn ontworpen met de hoogste eisen als het gaat om veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Die kernwaardes delen Somfy en SunCircle: allebei gaan we voor perfectie tot in detail. Dat maakt dat u comfortabel geniet van onze knikarmschermen, rolluiken, uitvalschermen, screens en verandazonwering.

 

afstandsbediening somfy bediening met wandzender

IO-homecontrol

Electrische bediening is de standaard. IO-homecontrol is de trend: één bedieningssysteem voor aansturing van een scala aan IO-homecontrol producten zoals verlichting, dakramen, verwarming en het sluiten van gordijnen en garagedeuren. SunCircle benut de technische mogelijkheden in de markt en biedt u handige én slimme besturingen en bedieningen. Het verhoogt uw comfort in zonwering en is duurzamer in gebruik. Met de Tahoma-box (een soort modem) kun u via internet uw IO-homecontroleproducten aansturen. Dit is zelfs mogelijk vanaf uw smartphone, ook als u bijvoorbeeld op vakantie bent! U regelt alles op afstand. Op de zogenaamde 2-weg bedieningen krijgt u zelfs een bevestiging dat de opdracht is uitgevoerd. SunCircle-zonwering past perfect in dit concept. Alles onder controle. Een veilig gevoel!

bediening via IO-homecontrole bediening IO-homecontrole tablet

Passende motor voor elk type zonwering

Elk type zonwering vraagt weer om een andere motor. Daarom wordt de zonwering door ons voorzien van een passende motor die het beste bij dat type zonwering past. Zo is het niet aan te raden om bij een knikarmscherm voor handbediening te kiezen, gezien de fysieke inspanning die het uit- en invouwen vraagt. Dan is bijvoorbeeld een Somfy Orea RTS-motor uitkomst. Deze motor zorgt voor een naadloze sluiting van uw scherm waardoor uw doek gevrijwaard wordt van vuil.

In het geval van strenge vorst kunnen rolluikpantsers vastvriezen. Het is dan verstandig te kiezen voor een motor die dit ‘voelt’ en direct afslaat. Dat voorkomt het doorbranden van de motor en het beschadigen van het pantser. Zoals u leest is het verstandig een vakspecialist te raadplegen voor de juiste informatie over besturing en bediening.

Opties

Naast de keuze voor een motor en bedieningen zijn er nog meer mogelijkheden. Als u meerdere zonneschermen in huis heeft, kunt u ook kiezen om alles tegelijk te bedienen of juist alles los van elkaar. Wanneer u veel van huis bent, is de zon-windautomaat of regensensor van Somfy een ideale oplossing. Een sensor meet het zonlicht, de windsnelheid en de regen en bekijkt of uw zonwering juist naar beneden of omhoog moet. Neem contact met ons op of ga voor meer informatie naar uw dichtstbijzijnde SunCircle-dealer!