Vakwerk uit de fabriek Lees meer
Tot 7 jaar garantie Lees meer
Gemaakt in Nederland Lees meer
Stoere veranda oplossing

Een heerlijke plek om onder te zonnen zo'n stoere veranda. Liever bescherming tegen de zon? Geniet dan van de schaduw dat het doek u brengt.

Broeikas of zonwering?

Wordt het ook zo warm onder uw glazen dak? Onze verandazonweringen zijn zeer goed toe te passen op vlakke of schuine raampartijen. Zo is uw serre ook op zonovergoten momenten prima te gebruiken.

Windvaste constructie

Onze doeken worden door een veersysteem op spanning gehouden. Daardoor staan de doeken zeer strak en gaan dus niet klapperen. Zo kunt u ook met meer wind genieten van de SunCircle-verandazonwering.

Wat is verandazonwering?

Verandazonwering is een type zonwering waar steeds meer vraag naar is. Wij bij SunCircle vinden dat heel logisch. Verandazonwering past op uw serre, waardoor u dubbel kunt genieten van het buitenleven. Juist ook tijdens zonovergoten momenten. Verandazonwering, of serrezonwering, is een unieke (en heerlijk royale!) manier van zonweren.

Ultiem genieten

Zo’n glazen serre of overkapping met vast dak is natuurlijk heerlijk, dat zal iedere gebruiker dagelijks ervaren. Tegelijkertijd: het kan ook flink warm worden uit de wind en in de felle zon. Met verandazonwering begint ultiem genieten. U kunt namelijk flexibel omgaan met zon én schaduw, waardoor het voor u perfecte klimaat ontstaat. Bijkomende voordelen van SunCircle:

  • Verandazonwering maken we op maat voor uw serre of bestaande overkapping
  • U kunt met uw smartphone of afstandsbediening uw verandazonwering bedienen

Uitgekiend maatwerk

Heeft u een serre van 36m2? Of een doekafmeting van 20 m2 boven uw hoofd? Het kan allemaal, dankzij het uitgekiende maatwerk van SunCircle. De verschillende hoogstaande technische aspecten maken dat u tot 6 meter uitval kunt overstrekken. Uiteraard kunt u onze verandazonwering krijgen in elke gewenste RAL-kleur. Goed maatwerk: een fantastische oplossing tegen oververhitte serres en overkappingen.

Stijlvolle doekkleuren

Is uw woning klassiek en landelijk ingericht? Of houdt u van een moderne touch in uw interieur? De zonweringsdoeken van SunCircle zijn in allerlei kleuren en dessins verkrijgbaar. Daardoor ontstaat altijd de ultieme match met uw interieur. Vraag een staal aan van het doek van uw keuze om de juiste beslissing te maken. Of vraag één van onze dealers om bij u thuis passend advies te geven!

Modellen

HZ-V6000 | geschikt voor diverse toepassingen zoals serres, bestaande overkappingen en als vrijstaande pergolazonwering

 

verandazonwering slider-10
verandazonwering slider-7
verandazonwering slider-8
verandazonwering slider-9
verandazonwering-slider-3