Verandazonwering

Met de serrezonwering of verandazonwering van SunCircle geniet u van het betere buiten- én binnenleven. Een leven waarin de zon de plaats krijgt die u hem geeft! Dát is pas spelen met licht…

Ontdek onze verandazonwering

Stoere veranda oplossing

Er komt steeds meer vraag naar verandazonwering. Niet zo gek, want door verandazonwering kunt u dubbel genieten van het buitenleven. De veranda biedt een heerlijke plek om onder te zonnen, maar biedt ook een schaduwrijke plek waar u beschermt tegen de zon kunt genieten van het buiten vertoeven. Geschikt voor elke seizoen en voor bijna elke situatie!

Verandazonwering suncircle 007

Verandazonwering; functioneel genieten

Verandazonwering, of serrezonwering, is een unieke (en heerlijk royale!) manier van zonweren. Dit type zonwering zien we steeds vaker en er ontstaat een steeds grotere vraag naar. Wij bij SunCircle vinden dat heel logisch. Verandazonwering past op uw serre, waardoor u dubbel kunt genieten van het buitenleven. Juist ook tijdens zonovergoten momenten.

Verandazonwering suncircle 009

Broeikas of zonwering?

Wordt het ook zo warm onder uw glazen dak? Onze verandazonweringen zijn zeer goed toe te passen op vlakke of schuine raampartijen. Zo is uw serre ook op zonovergoten momenten prima te gebruiken.

Veranda zonwering suncircle 002

Slim maatwerk

Hoe ziet uw buitenruimte er uit? Heeft u een serre van 36 m²? Of een doekafmeting van 20 m² boven uw hoofd? Dankzij het uitgekiende maatwerk van SunCircle is alles mogelijk! De verschillende hoogstaande technische aspecten maken dat u tot 6 meter uitval kunt overstrekken. Uiteraard kunt u onze verandazonwering krijgen in elke gewenste RAL-kleur. Goed maatwerk: een fantastische oplossing tegen oververhitte serres en overkappingen.

Doekkleuren zonwering mogelijkheden suncircle
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Meer dan 60 kleuren

Verandazonwering wordt gemaakt van oersterke glasvezel. Naar uw eigen wens kunt u de mate van het zicht naar buiten, de verduisterende werking en de filtering van het zonlicht in het doek bepalen. SunCircle biedt u de keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren doek. Ongetwijfeld slaagt u bij ons voor verandazonwering die past bij de uitstraling van uw woning! Lees meer over het kiezen van de juiste kleur zonwering.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze doeken

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de terrasoverkapping maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Afstandsbediening

Met een fysieke afstandsbediening kunt u eenvoudig de verandazonwering eenvoudig bedienen.

 

 

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk maakt om vanaf uw smartphone of tablet de zonwering te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over uw zonwering, zelfs als u van huis bent.

 

 

VEELZIJDIG PRODUCT

Eén product, diverse toepassingen

Ons verandazonwering HZ-V6000 model is geschikt voor diverse toepassingen zoals serres, bestaande overkappingen en als vrijstaande pergolazonwering. De SunCircle experts denken met uw situatie mee om u zo het beste te kunnen adviseren over de toepassing van dit model.

Veranda zonwering suncircle 001
VOOR ELK SEIZOEN GESCHIKT

Windvaste constructie

De doeken die we voor de verandazonwering toepassen worden door een veersysteem op spanning gehouden. De doeken staan hierdoor zeer strak en gaan niet klapperen. Zo kunt u ook met meer wind genieten van de SunCircle verandazonwering, zonder enige overlast.

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.