Skip to main content

Balkon zonwering

Wat is nu de perfecte balkon zonwering? Volledig afhankelijk van uw balkon, uw persoonlijke smaak en budget hebben wij verschillende balkon zonwering oplossingen beschikbaar. De veelvoud aan balkon zonwering mogelijkheden en de veelvoud aan factoren die een rol spelen, maken dat het belangrijk is om u goed te laten adviseren. Alleen op die manier weet u zeker dat u geschikte, passende balkon zonwering krijgt die volledig aan uw wensen voldoet.

Waarom balkon zonwering van SunCircle?

  • Vrijblijvend advies op maat
  • Vakkundige montage
  • Uitstekende after sales
Offerte opvragen

Balkon zonwering

Wat is nu de perfecte balkon zonwering? Volledig afhankelijk van uw balkon, uw persoonlijke smaak en budget hebben wij verschillende balkon zonwering oplossingen beschikbaar. De veelvoud aan balkon zonwering mogelijkheden en de veelvoud aan factoren die een rol spelen, maken dat het belangrijk is om u goed te laten adviseren. Alleen op die manier weet u zeker dat u geschikte, passende balkon zonwering krijgt die volledig aan uw wensen voldoet.

Heerlijk is het om op een zomerse dag te genieten op het balkon. Een zonnestraal, een koel briesje, wind wat af en toe voorbij komt en aan het einde van de dag een ondergaande zon. Minder prettig is het om in de volle, hete zon op het balkon te zitten of om in een oververhitte woning te moeten slapen. Passende zonwering kan deze situaties voorkomen. Maar, wat is nu de perfecte balkon zonwering? Volledig afhankelijk van uw balkon, uw persoonlijke smaak en budget hebben wij verschillende balkon zonwering oplossingen beschikbaar.

De verschillende balkon zonweringen

Welke zonwering geschikt is voor uw balkon, is allereerst afhankelijk van de grootte en indeling van het balkon. Een tweede factor is of de zonwering alleen bedoeld is om de temperatuur binnen onder controle te houden, of dat de zonwering ook moet zorgen voor schaduw op het balkon zelf. Een andere belangrijke vereiste voor balkon zonwering is dat deze wind- en weerbestendig moet zijn.

Ook voor het balkon van uw appartement

Woont u in een flat? Heeft u een appartement met een balkon? Zonwering kan u helpen om langer van het buitenleven te genieten. Met de juiste balkon zonwering voor uw appartement creëert u schaduw wanneer u dat wilt, koelte om de hitte te weren en geniet u nog meer van uw balkon. Lees hieronder welke zonwering het beste bij uw appartement en wensen past.

Wij nemen u mee langs de verschillende mogelijkheden voor uw woning en appartement.

Screens en rolluiken balkon

Screens en rolluiken worden direct voor een raam of deur gemonteerd. Dit zorgt dat ze de zon- en warmtewering perfect reguleren en dat u gegarandeerd bent van privacy binnenshuis. In dit artikel leest u alles over het verschil tussen screens en rolluiken.

Balkonzonwering screens

Screens en rolluiken houden de zon op het balkon zelf niet tegen. Wanneer dit wel een wens is, zijn er andere oplossingen beschikbaar!

Knikarm- en uitvalschermen balkon

Balkon zonwering voor flat

Knikarmschermen, ook wel bekend als terrasschermen, hebben een rol aan de bovenzijde waar het doek omheen is gewikkeld. Knikarmschermen openen zich horizontaal, waardoor het mogelijk is om onder het zonnescherm te zitten. Door het scherm te openen ontstaat er schaduw op het raam of op de muur, waardoor zonlicht en warmte geweerd worden. Knikarmschermen worden regelmatig toegepast als balkon zonwering. De knikarmschermen kunnen geleverd worden met verschillende soorten cassettes en doeken.

Zonwering voor balkon suncircle 3

Uitvalschermen hebben net als knikarmschermen een rol waar doek omheen is gewikkeld. Echter blokkeert een uitvalscherm de vrije doorloop en kan er niet onder gezeten worden. Hierdoor raden wij het gebruik van een uitvalscherm af als balkon zonwering.

In dit artikel kunt u alles lezen over uitval- en knikarmschermen en de onderlinge verschillen.

Pergolazonwering balkon

Afhankelijk van uw situatie kan pergolazonwering ook geschikt zijn als balkon zonwering. Pergolazonwering overdekt een balkon of terras met een flexibel dak dat zich elektrisch in en uitrolt.

Veel klanten kiezen voor pergolazonwering vanwege de uitgebreide samenstelling mogelijkheden. Deze zonwering is namelijk leverbaar vanaf 4 m² in elke gewenste RAL-kleur. Hier vindt u meer informatie over pergolazonwering.

Zonwering voor balkon suncircle

Laat u adviseren over balkon zonwering

De veelvoud aan balkon zonwering mogelijkheden en de veelvoud aan factoren die een rol spelen, maken dat het belangrijk is om u goed te laten adviseren. Alleen op die manier weet u zeker dat u geschikte, passende balkon zonwering krijgt die volledig aan uw wensen voldoet.

U laten adviseren kan door contact te zoeken met een van onze dealers. Wilt u eerst meer informatie ontvangen en inspiratie opdoen? Vraag dan hier gratis uw brochure aan! In de brochure leest u meer over de talloze mogelijkheden, modellen, afmetingen, bedieningsmogelijkheden en doeken.

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Welke buitenzonwering is geschikt voor mijn balkon?

U kunt kiezen uit screens, rolluiken, knikarmschermen, uitvalschermen en pergolazonwering.

Welke zonwering is geschikt voor mijn balkon?

De keuze is afhankelijk van:
– de grootte en indeling van uw balkon
– of u schaduw wilt of enkel de binnentemperatuur onder controle wilt houden

Welke balkonzonwering zorgt voor meer privacy?

Screens en rolluiken zorgen bij uitstek voor meer privacy.

Onder welke zonwering kan ik op mijn balkon zitten?

U kunt onder een knikarm- of uitvalscherm nog steeds op uw balkon zitten.

Kan een overkapping op mijn balkon geplaatst worden?

Afhankelijk van uw situatie kan een pergolazonwering geschikt zijn voor uw balkon.