Een schuifpui zorgt voor veel licht en een ruimer gevoel in huis. Deze glazen schuifdeuren zijn dan ook echte sfeermakers, die zorgen voor een mooie overgang tussen woning en tuin. Zonwering is in veel gevallen echter geen overbodige luxe, want door de grote ramen kan het zeker in de zomermaanden wat té warm en té licht worden in huis. Voor een schuifpui hebben wij verschillende zonwering opties beschikbaar.

Zonwering voor schuifpui suncircle 2

Knikarmschermen: praktisch en effectief

Een knikarmscherm, ook wel een terrasscherm of een zonnescherm genoemd, is net als screens en rolluiken geschikt als zonwering voor een schuifpui. Een knikarmscherm rolt zichzelf als het ware uit boven uw terras, waardoor er schaduw wordt gecreëerd en waardoor licht en warmte niet naar binnen kunnen. Het scherm creëert een sfeervolle plek in de tuin, ideaal om onder te relaxen! Een bijkomend voordeel ten opzichte van een rolluik of screen: ook uitgeklapt kunt u nog gebruik maken van uw schuifpui en naar binnen en buiten lopen.

Zonwering voor schuifpui suncircle

Terrasoverkappingen: speel met het licht

Met een terrasoverkapping met doek kunt u vrij in- en uitlopen. Daarnaast kunt u het doek (deels) in- en uitklappen, waardoor u speelt met het zonlicht. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw schuifpui en heeft u toch controle over het licht en de warmte.

Zonwering voor schuifpui suncircle 3

Screens: stijlvol & functioneel

screens kunnen goed worden geplaatst in combinatie met een schuifpui. Een screen is bedoeld om de zon en de warmte uit de woning te weren, en zet fel zonlicht als het ware om in zacht licht in huis. Vooral bij afwezigheid zijn screens een uitkomst om de schuifpui in z’n geheel af te sluiten. Bij de montage worden aan beide zijden van de pui geleiders gemonteerd waartussen het doek verticaal naar beneden kan glijden. SunCircle levert screens op maat, ook voor zeer brede schuifpuien.

Ongeschikt: uitvalschermen en rolluiken

Uitvalschermen raden wij niet aan om te gebruiken in combinatie met een schuifpui. Dit komt omdat een uitvalscherm geen vrije doorloop biedt, waardoor deze schermen praktisch niet gunstig uitkomen. Rolluiken vallen door de relatief grote bak design technisch niet gunstig uit.

De beste oplossing voor u

Bij de aanschaf van zonwering zijn talloze mogelijkheden in afmetingen, uitval, kleur en montage-opties. Wilt u meer informatie over welke mogelijkheid het beste bij u past? Lees dan meer over screens, rolluiken of knikarmschermen, vraag een gratis brochure aan of neem contact op met één van onze dealers.

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan