Ritsscreens

Zeer strakke compacte vormgeving met uitmuntende prestaties als het gaat om zon- en warmtewering. Dat zijn ritsscreens van SunCircle. Een combinatie van optimale privacy en een duurzame bescherming van uw kozijnen!

Ontdek onze screens
Ritsscreen g90 zonwering suncircle
NIEUW

G90: de nieuwe generatie screens

Een screen moet functioneel zijn. Duurzaam. Effectief. Maar het mag niet ten koste gaan van de uitstraling van uw woning. Onze nieuwe generatie screens combineert, meer dan ooit, design met kwaliteit. De G90 heeft een stoere, vierkante kast. Met een inbouwhoogte van slechts 90 mm zit de technische kennis verborgen in een zeer slanke behuizing. Geen schroef in zicht. Wat er overblijft? Een waanzinnig strak design dat uw woning verrijkt.

Meer weten? Vraag een offerte aan

Windvaste zonwering screens suncircle 8
Windvaste zonwering screens suncircle 10
Windvaste zonwering screens suncircle 4
Windvaste zonwering screens suncircle 5
Rond

Screen BC-Zip

De BC-Zip screen is onderdeel van de SunCircle Basic Lijn. De kast en screens zijn in diverse standaardkleuren verkrijgbaar.

 • Standaardscreen
 • Afgeschuinde of ronde kast
 • Simu motor
 • 5 jaar garantie
 • Afstandsbediening en wandzender

Vanaf €474,-

Offerte opvragen
Rond

Screen R90

De R90 screen is onderdeel van de SunCircle Excellent Lijn. De kast en screens zijn in diverse standaardkleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn andere kleuren mogelijk op aanvraag.

 • Standaard- of ritsscreen
 • Afgeschuinde of ronde kast
 • Somfy motor
 • 7 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app

Vanaf €815,-

Offerte opvragen
Recht links

Screen R90 Solar

De R90 solar screen is onderdeel van de SunCircle Excellent Lijn. De kast en screens zijn in diverse standaardkleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn andere kleuren mogelijk op aanvraag.

 • Solar standaard- of ritsscreen
 • Afgeschuinde of ronde kast
 • Brel motor met geïntegreerde accu
 • 3 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app

Vanaf €957,-

Offerte opvragen
Recht

Screen G90

De G90 screen is onderdeel van de SunCircle Excellent Lijn. De kast en screens zijn in diverse standaardkleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn andere kleuren mogelijk op aanvraag.

 • Ritsscreen
 • Rechte kast
 • Somfy motor
 • 7 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app

Vanaf €881,-

Offerte opvragen
Recht links

Screen G90 Solar

De G90 solar screen is onderdeel van de SunCircle Excellent Lijn. De kast en screens zijn in diverse standaardkleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn andere kleuren mogelijk op aanvraag.

 • Solar ritsscreen
 • Rechte kast
 • Brel motor met geïntegreerde accu
 • 3 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app

Vanaf €1000,-

Offerte opvragen
Rond

Screen R120

De R120 screen is onderdeel van de SunCircle Excellent Lijn. De kast en screens zijn in diverse standaardkleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn andere kleuren mogelijk op aanvraag.

 • XL standaard- of ritsscreen
 • Ronde kast
 • Somfy motor
 • 7 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app

Vanaf €1474,-

Offerte opvragen

Warmte buiten, licht naar binnen

Ritsscreens zijn doeltreffende zonwering. De vlakhangende stof zorgt voor optimale filtering van zonlicht en warmte. U kunt rekenen op een zonlichtfiltering van maar liefst 85%, waarbij u gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Een screen geeft u daarbij een gevoel van veiligheid en van privacy, zonder het contact met de buitenwereld af te sluiten. Onze ritsscreens zijn windvast op iedere hoogte en hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders. Onze kwaliteit? SunCircle biedt op alle Excellent screens 7 jaar garantie!

Suncircle zonwering barneveld screens zwart

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Onopvallend veelzijdig: screens voor ramen, deuren, overkappingen en meer

Er is bijna geen zonweringsproduct zo breed inzetbaar als dat screens zijn. Dat komt omdat screens nauwelijks ruimte innemen, waardoor ze gemakkelijk voor een raam of terrasoverkapping geplaatst kunnen worden. De slanke en sterke SunCircle screens verzorgen een zacht en diffuus licht in huis. SunCircle screens zijn leverbaar in een ronde of in een afgeschuinde kast, in vrijwel alle denkbare RAL-kleuren.

Windvaste screens overkapping suncircle

Windvaste en zonwerende ritsscreens

Met onze ritsscreens bent u verzekerd van een windvaste buitenzonwering. Het doek is gefixeerd in de geleiding, waardoor ook kieren aan de zijkant tot het verleden behoren. Dát is SunCircle!

Ritsscreens filteren het zonlicht tot 85%. Desondanks kunt u overdag gewoon door het screen naar buiten kijken. Gebruikt u de screens ook als verduistering? Dat is ook mogelijk! Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Slim maatwerk

Naast dat screens voor ramen goed functioneren als zon- en warmtewering, zijn ze ook goed toepasbaar om veranda’s af te sluiten. Vraag naar ons speciale maatwerk voor uw bijzondere situatie!

Kleuren mogelijkheden screens suncircle
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Meer dan 60 kleuren

De SunCircle screendoeken worden gemaakt van oersterk glasvezel. De kenmerken van het screendoek dat u kiest bepalen de mate van het zicht naar buiten, de verduisterende werking en de filtering van het zonlicht. SunCircle biedt u de keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren doek. Passend bij de uitstraling van uw woning! Lees meer over het kiezen van de juiste kleur screendoek.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze screendoeken

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de screens maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Wandschakelaar

Een wandschakelaar wordt bevestigd op een vaste plek aan de muur. Met één druk op de knop te bedienen!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de screens te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Afstandsbediening

Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de screens bedienen.

UW KASTPROFIEL

Vierkante, ronde of afgeschuinde cassette

Bij het samenstellen van de screens die bij uw situatie passen, heeft u keuze uit een vierkante, ronde of een afgeschuinde cassette. Welke cassette bij uw situatie past hangt volledig af van uw smaak en wensen. Onze dealers adviseren u graag!

Diverse types cassettes screens suncircle zonwering
VOOR ELK SEIZOEN GESCHIKT

Windvaste screens

De SunCircle screens zijn weerbestendig en windvast. Storm, regen, hagel, wind of zon, om uw SunCircle screens hoeft u zich geen zorgen te maken. Let er wel op dat u de screens niet nat kunt oprollen. Daarmee ontstaat er kans op schimmel. U dient de zonwering goed te laten drogen voordat u het oprolt.

Voor elk seizoen zijn onze screens geschikt!

Laat u inspireren!

De screens worden exclusief door SunCircle ontwikkeld. Leidend hierin is ons oer-Hollandse gevoel voor kwaliteit: alle onderdelen zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd. Laat u inspireren!

Meer weten over prijzen van zonweringen?

Keuzes voor een doek of stof, of over elektrische zonweringen?

Vraag offerte aan

Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Bezitter van een SunCircle product? U krijgt, afhankelijk van het product, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.

Veelgestelde vragen

Wat is een ritsscreen?

Ritsscreens zijn praktische, effectieve en stijlvolle zonwering die breed inzetbaar zijn. Van ramen tot overkappingen, in allerlei breedtes. Het doek is bevestigd aan de geleiders, wat zorgt voor een windvaste zonwering.

Hoe werkt een ritsscreen?

Een screen (zowel een standaard screen als een ritsscreen) beweegt zich strak langs het raam tussen twee geleiders in van boven naar beneden. Deze constructie neemt nauwelijks ruimte in beslag en creëert een subtiel en strak geheel.

Wat is het verschil tussen een screen en een ritsscreen?

Een standaard screen wordt bevestigd door het doek vast te maken aan de onderlijst. Door de geleiders aan de linker- en rechterzijde wordt het doek strak getrokken. Het doek van de standaard screens is niet gefixeerd in de geleiders.

Het doek van het ritsscreen (windvast screen) daarentegen, wordt niet alleen bevestigd aan de onderlijst, maar ook aan de geleiders zelf. Hierdoor zit er geen ruimte tussen de geleiders en het doek. Dat zorgt er voor dat wind (vrijwel) geen grip kan krijgen op het screen, en dat maakt de ritsscreens windvast.

Wat kost een ritsscreen?

De kosten van een ritsscreen zijn afhankelijk van uw situatie. Onder meer de grootte van het screen, de kleur, het type cassette bepalen de totaalprijs van uw screen. Ga naar een erkende dealer voor advies op maat zodat u de juiste keuze maakt.

Wat zijn de voordelen van ritsscreens?

 • Zonwerend
 • De mogelijkheid om naar buiten te kijken
 • Geen ‘geklapper‘ in de wind
 • Rustiger voor de ogen
 • Moderne uitstraling
 • Optimale bescherming tegen vuil
 • Isolatie door stilstaande lucht