Screens

Zeer strakke compacte vormgeving met uitmuntende prestaties als het gaat om zon- en warmtewering. Dat zijn screens van SunCircle. Een combinatie van optimale privacy en een duurzame bescherming van uw kozijnen!

Ontdek onze screens
Ritsscreen g90 zonwering suncircle
NIEUW

G90: de nieuwe generatie screens

Een screen moet functioneel zijn. Duurzaam. Effectief. Maar het mag niet ten koste gaan van de uitstraling van uw woning. Onze nieuwe generatie screens combineert, meer dan ooit, design met kwaliteit. De G90 heeft een stoere, vierkante kast. Met een inbouwhoogte van slechts 90 mm zit de technische kennis verborgen in een zeer slanke behuizing. Geen schroef in zicht. Wat er overblijft? Een waanzinnig strak design dat uw woning verrijkt.

Meer weten? Vraag een offerte aan

Windvaste zonwering screens suncircle 8
Windvaste zonwering screens suncircle 10
Windvaste zonwering screens suncircle 4
Windvaste zonwering screens suncircle 5

Warmte buiten, licht naar binnen

Ritsscreens zijn doeltreffende zonwering. De vlakhangende stof zorgt voor optimale filtering van zonlicht en warmte. U kunt rekenen op een zonlichtfiltering van maar liefst 85%, waarbij u gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Een screen geeft u daarbij een gevoel van veiligheid en van privacy, zonder het contact met de buitenwereld af te sluiten. Onze ritsscreens zijn windvast op iedere hoogte en hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders. Onze kwaliteit? SunCircle biedt op alle Excellent screens 7 jaar garantie!

Suncircle zonwering barneveld screens zwart

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Onopvallend veelzijdig: voor ramen, deuren, overkappingen en meer

Er is bijna geen zonweringsproduct zo breed inzetbaar als dat screens zijn. Dat komt omdat screens nauwelijks ruimte innemen, waardoor ze gemakkelijk voor een raam of terrasoverkapping geplaatst kunnen worden. De slanke en sterke SunCircle screens verzorgen een zacht en diffuus licht in huis. SunCircle screens zijn leverbaar in een ronde of in een afgeschuinde kast, in vrijwel alle denkbare RAL-kleuren.

Windvaste screens overkapping suncircle

Windvaste en zonwerende ritsscreens

Met onze ritsscreens bent u verzekerd van een windvaste buitenzonwering. Het doek is gefixeerd in de geleiding, waardoor ook kieren aan de zijkant tot het verleden behoren. Dát is SunCircle!

Ritsscreens filteren het zonlicht tot 85%. Desondanks kunt u overdag gewoon door het screen naar buiten kijken. Gebruikt u de screens ook als verduistering? Dat is ook mogelijk! Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Slim maatwerk

Naast dat screens voor ramen goed functioneren als zon- en warmtewering, zijn ze ook goed toepasbaar om veranda’s af te sluiten. Vraag naar ons speciale maatwerk voor uw bijzondere situatie!

Kleuren mogelijkheden screens suncircle
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR

Meer dan 60 kleuren

De SunCircle screendoeken worden gemaakt van oersterk glasvezel. De kenmerken van het screendoek dat u kiest bepalen de mate van het zicht naar buiten, de verduisterende werking en de filtering van het zonlicht. SunCircle biedt u de keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren doek. Passend bij de uitstraling van uw woning! Lees meer over het kiezen van de juiste kleur screendoek.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze screendoeken

Bedieningsgemak

Voor de bediening van de screens maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Wandschakelaar

Een wandschakelaar wordt bevestigd op een vaste plek aan de muur. Met één druk op de knop te bedienen!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de screens te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Afstandsbediening

Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de screens bedienen.

UW KASTPROFIEL

Vierkante, ronde of afgeschuinde cassette

Bij het samenstellen van de screens die bij uw situatie passen, heeft u keuze uit een vierkante, ronde of een afgeschuinde cassette. Welke cassette bij uw situatie past hangt volledig af van uw smaak en wensen. Onze dealers adviseren u graag!

Diverse types cassettes screens suncircle zonwering
VOOR ELK SEIZOEN GESCHIKT

Windvaste screens

De SunCircle screens zijn weerbestendig en windvast. Storm, regen, hagel, wind of zon, om uw SunCircle screens hoeft u zich geen zorgen te maken.

Voor elk seizoen zijn onze screens geschikt!

Laat u inspireren!

De screens worden exclusief door SunCircle ontwikkeld. Leidend hierin is ons oer-Hollandse gevoel voor kwaliteit: alle onderdelen zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd. Laat u inspireren!

Meer weten over prijzen van zonweringen?

Keuzes voor een doek of stof, of over elektrische zonweringen?

Vraag offerte aan

Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Bezitter van een SunCircle product? U krijgt, afhankelijk van het product, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.