Skip to main content

Solar Rolluiken: rolluiken op zonne-energie

Isolerend, geluidsdempend, inbraakvertragend én duurzaam! Met een solar rolluik van SunCircle creëert u meer woongenot. Met de hulp van de zon en een krachtige accu geniet en bespaart u het hele jaar door.

Ontdek onze rolluiken

Solar rolluiken zijn snel te monteren

Solar rolluiken zijn draadloos. Er hoeven dus geen gaten in uw muur of kozijn geboord te worden! Zo kan uw lokale specialist uw rolluik op zonne-energie snel en eenvoudig monteren. Zo heb je alle voordelen van een rolluik in een mum van tijd.

Solar rolluiken zijn snel te monteren suncircle

Solar rolluiken: verduisteren door de zon

Meer privacy en een betere nachtrust? Met solar rolluiken van SunCircle bepaalt u hoe licht of donker uw kamer is. Met een solar rolluik kun u uw kamer volledig verduisteren. Daarnaast werken solar rolluiken ook geluidswerend. Een donkere, stillere kamer: ideaal voor de nachtrust.

Solar rolluiken verduisteren door de zon suncircle

Isoleren = besparen

Meer privacy, een betere nachtrust én een lagere energierekening? Met solar rolluiken verbetert u uw binnenklimaat op een duurzame wijze. Houdt de kou en warmte buiten zodat u minder hoeft te stoken en te koelen. Een win-win.

Solar rolluiken op maat

Solar rolluiken zijn eenvoudiger en sneller te monteren dan reguliere, elektrische rolluiken. Zeker door een vakspecialist. Kies voor een van onze dealers voor een vakkundige advisering, inmeting en zorgeloze montage.

Kleur, maatvoering en kastvorm. Alles wordt besproken. Ook de veiligheid, de juiste productkeuze en alle mogelijkheden. Zo bent u verzekerd van jarenlang woongenot. Een investering die zichzelf terugverdiend. Ook benieuwd? Vraag dan een offerte aan.

Rolluiken kleur mogelijkheden lamellen
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR SOLAR ROLLUIK

Ruime keuze uit 14 lamelkleuren

Onze solar rolluiken zijn leverbaar in alle gangbare kleuren. Of u nu voor modern zwart of antraciet gaat, of klassiek crème of wit. Onze specialist helpt bij het kiezen van de juiste kleur. Zo heeft u altijd een kleur die past bij de uitstraling van uw woning! Lees hier meer over het kiezen van de juiste kleur rolluik.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Optimale privacy door krachtig pantser
Genieten van rust in huis door demping van geluiden

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze collectie lamellen

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan
BEDIENINGSGEMAK VAN EEN SOLAR ROLLUIK

De kracht van zonne-energie in uw handpalm

Voor de bediening van de rolluiken maakt SunCircle gebruik van de Brel motoren. Zo ervaart u comfort, veiligheid, bedieningsgemak en gaat u duurzaam om met energie. Bedien uw rolluik met een handige schakelaar, of juist heerlijk vanaf de bank of bed met behulp van uw smartphone of afstandsbediening.

Wandschakelaar

Een wandschakelaar wordt bevestigd op een vaste plek aan de muur. Met één druk op de knop te bedient u uw solar rolluik!

Smartphone

De Brel-motoren maken het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de rolluiken te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over uw solar rolluik, zelfs als u van huis bent.

Afstandsbediening

Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de solar rolluiken bedienen.

OOK ALS ER GEEN ZON IS

Heerlijk slapen

Maar wat als er geen zon is? Kan ik dan mijn solar rolluik nog wel bedienen? Natuurlijk! Dankzij de ingebouwde accu kunt u uw rolluik ook zonder daglicht gewoon gebruiken. En mocht de accu onverhoopt leeg zijn? Dan kunt u deze snel opladen.

Meer weten over prijzen van solar rolluiken?

Vragen over de werking, montage of voordelen van een solar rolluik?

Vraag offerte aan

Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Bezitter van een SunCircle product? U krijgt, afhankelijk van het product, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.