Skip to main content

Solar screens van SunCircle

Voor het openen en dichtdoen van gemotoriseerde screens is energie nodig. Er zijn verschillende varianten gemotoriseerde screens, waaronder de screens op zonne-energie. Deze screens worden ook wel solar screens of screens met zonnepanelen genoemd.

Direct offerte aanvragen
Recht links

Screen R90 Solar

De R90 solar screen is onderdeel van de SunCircle Excellent Lijn. De kast en screens zijn in diverse standaardkleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn andere kleuren mogelijk op aanvraag.

 • Solar standaard- of ritsscreen
 • Afgeschuinde of ronde kast
 • Brel motor met geïntegreerde accu
 • 3 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app
Offerte opvragen
Recht links

Screen G90 Solar

De G90 solar screen is onderdeel van de SunCircle Excellent Lijn. De kast en screens zijn in diverse standaardkleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn andere kleuren mogelijk op aanvraag.

 • Solar ritsscreen
 • Rechte kast
 • Brel motor met geïntegreerde accu
 • 3 jaar garantie
 • Afstandsbediening, wandzender en app
Offerte opvragen
g10 solar screen suncircle klein
VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT

Ritsscreen solar

Bij screens op zonne-energie wordt de energie voor de bediening van de screens niet uit het stroomnet gehaald, maar uit de zon. Dat betekent concreet: geen bedrading naar het screen, geen gaten die geboord hoeven te worden én een lagere energierekening.

Meer weten? Vraag een offerte aan

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

De voordelen van solar screens

 • Doordat er zonne-energie wordt gebruikt voor de bediening van de screens, bespaart u op uw energiekosten;
 • Bij reguliere screens is bedrading nodig én is het vaak nodig om gaten te boren en om alle kabels netjes weg te werken. Voor de SunCircle screens op zonne-energie is geen bedrading nodig, waardoor de kans op beschadigingen aanzienlijk lager is (denk aan eventueel stucwerk wat los kan komen bij boren);
 • De monteurs zijn sneller klaar met de montage, juist ook omdat de bedrading niet nodig is;
 • De SunCircle solar screens maken gebruik van een zonne-energie motor, waarbij de accu geïntegreerd is in de motor. Het voordeel daarvan? De screens zijn verkrijgbaar met dezelfde compacte cassette als de reguliere screens.
g10 solar screen suncircle klein

Maatwerk solar screens

Onze solar screens worden op maat gemaakt. Of u nu uw slaap- of keukenraam wilt voorzien van een hoogwaardig screen, of meer privacy wilt als u onder uw veranda zit. Vraag uw lokale specialist naar de mogelijkheden of neem contact op.

Kleuren mogelijkheden screens suncircle
EEN SOLAR SCREEN IN JOUW KLEUR

Meer dan 60 kleuren solar screens

De screendoeken van onze solar screens zijn gemaakt van glasvezel. Oersterk en duurzaam. Daarbij kunt u zelf kiezen hoeveel licht het screendoek moet doorlaten. Zo bepaalt u zelf hoeveel zicht u naar buiten wilt hebben. De doeken van onze solar screens komen in allerlei kleuren. Van stijlvol en modern zwart en antraciet tot klassiek wit. Zo kiest u het doek dat bij de stijl van uw huis past. Uw smaak, uw keuze.  Lees meer over het kiezen van de juiste kleur screendoek.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze screendoeken

Bedien je solar screens met gemak

De solar screens van SunCircle zijn voorzien van Somfy motoren. Zo kunt u uw solar screen eenvoudig bedienen met een afstandbediening of uw smartphone. Comfort en gemak komen samen.

Wandschakelaar

Uw screen op zonne-energie gaat met één druk op uw wandschakelaar omhoog of omlaag.

Smartphone

Met behulp van Somfy IO-homecontrol bedient u uw solar screen eenvoudig via uw smartphone of tablet de screens. Ook als u van huis bent. Wel zo makkelijk! Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Afstandsbediening

Met een afstandsbediening bedient u uw solar screens snel en eenvoudig.

PRIVACY HET HELE JAAR DOOR

Windvaste solar screens

Onze screens op zonne-energie zijn weerbestendig en windvast. Het hele jaar door geniet u van meer privacy en bepaalt u zelf hoeveel licht u binnen wilt laten. Voor een prettiger woonklimaat. Voor meer wooncomfort. En dat op een duurzame wijze.

Meer weten over prijzen van zonweringen?

Keuzes voor een doek of stof, of over elektrische zonweringen?

Vraag offerte aan

Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Bezitter van een SunCircle product? U krijgt, afhankelijk van het product, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.