Vakwerk uit de fabriek Lees meer
Tot 7 jaar garantie Lees meer
Gemaakt in Nederland Lees meer

Veelgestelde vragen

Leveren jullie ook aan consumenten?
We zijn fabrikant van zonwering en leveren uitsluitend aan dealers. Kijk bij onze dealerlocator voor een dealer bij u in de buurt.

Wat is de prijs van het zonweringsproduct?
Zonwering is maatwerk en de prijs van een product hangt af van diverse factoren. Ga voor een prijs van onze producten naar een SunCircle dealer  of vraag via onze website een offerte aan.

Is er een mogelijkheid de producten te bekijken?
In de showroom van onze dealers heeft u de mogelijkheid de producten te zien en uit te proberen. Daar zijn daar ook stalenboeken aanwezig met een ruime keuze in doekstalen.

Kan ik met zonwering besparen op mijn energierekening?
Met zonwering kunt u zeker besparen op uw energierekening. Dat komt omdat u met zonwering kunt voorkomen dat in de zomer de warmte naar binnen trekt. Daardoor hoeft u bij hoge temperaturen minder elektrisch te koelen. In de winter kunnen rolluiken juist isoleren en verliest u minder warmte.

Is mijn terrasscherm of uitvalscherm waterdicht?
Het acryldoek van een terrasscherm, ook wel knikarmscherm genoemd, wordt waterafstotend behandeld. Zo kan het doek best tegen een lichte regenbui, maar in het geval van normale of langdurige regenval moet het opgerold blijven. Wanneer het doek toch nat is geworden, laat het dan volledig opdrogen voordat u het scherm sluit. Lees er meer over op onze pagina doekeigenschappen.

Hoe zorg ik dat mijn zonwering lang meegaat?
Door de zonwering regelmatig schoon te maken voorkom je vlekken in de stof die moeilijk te verwijderen zijn. Daarnaast is het aan te raden het scherm te sluiten bij hevige windstoten en regenbuien. Lees er meer over op onze pagina DOEKEIGENSCHAPPEN.