Skip to main content

Uitvalschermen

Op zoek naar effectieve zonwering? Koop een uitvalscherm van SunCircle. Een uitvalscherm houdt warmte en schittering tegen, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat u nog wel zicht houdt naar buiten. Transparant én doeltreffend tegelijk!
Ontdek onze uitvalschermen

Uitvalschermen voor optimaal zonweringcomfort

Met een uitvalscherm houdt u nog steeds contact met de buitenwereld. Tegelijkertijd weert een uitvalscherm de warmte en schitteringen. Vanwege deze eigenschappen worden SunCircle uitvalschermen veel gebruikt bij appartementen, flatgebouwen, kantoren en scholen. Uitvalschermen blokkeren het zicht niet, waardoor deze zonweringsoplossing ook bij hoogbouw erg populair is.

Uitvalscherm zonwering flat 60

Kenmerken van onze uitvalschermen

Uitvalschermen houden als de beste warmte buiten op zonnige dagen. Ook lost het lastige schitteringen op van zonlicht op glas of andere glimmende elementen. Op plaatsen waar geen vrije doorloop nodig is, zijn uitvalschermen dé geschikte oplossing. SunCircle biedt de schermen aan met een ronde of vierkante cassette.

Uitvalscherm zonwering suncircle 21

Grote breedtes

Weleens een uitvalscherm van 23 meter breed gezien? Wij bij SunCircle wel! Van ontwerp tot realisatie, wij bieden u maatwerk-oplossingen tot 23 meter breed. Informeer naar de mogelijkheden.

Op maat gemaakte uitvalschermen rechtstreeks uit de fabriek

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om uitvalschermen. Denk aan verschillen in afmeting, uitval, kleuren en niet te vergeten de uiteenlopende montage-opties. Uw zonweringswensen spelen daarin een belangrijke rol. Onze dealers meten daarom de situatie bij u thuis in en adviseren u over de mogelijkheden. Ons doel? Spelen met de zon, om uw leefcomfort nóg groter te maken.

Doekkleuren zonwering mogelijkheden suncircle
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR UITVALSCHERM

Keuze uit meer dan 200 doekkleuren voor uw uitvalscherm

Bij uitvalschermen kunt u uit meer dan 200 verschillende kleurenopties kiezen! Gaat u voor een trendy uni kleur? Of geeft u de voorkeur aan een grafisch doek met een bijzondere textuur? Ieder type doek voor uitvalschermen heeft daarnaast een eigen mate van filtering, temperatuurregeling en verduisterende werking. Kies wat bij u past! Onze experts helpen en adviseren u hierbij graag. Lees meer over het kiezen van de juiste kleur uitvalscherm.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze doeken

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan
BEDIENINGSGEMAK

Elektrisch uitvalscherm bediend met smartphone of afstandsbediening

Voor de bediening van de uitvalschermen maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks!

Smartphone

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de uitvalschermen te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Afstandsbediening

Met een fysieke afstandsbediening kunt u eenvoudig de uitvalschermen bedienen.

 

 

UW KASTPROFIEL

Uitvalscherm met ronde of vierkante cassette

Bij het samenstellen van de uitvalschermen die bij uw situatie passen, heeft u keuze uit diverse cassettes. Welke cassette bij uw situatie past hangt volledig af van uw smaak en wensen. Onze dealers adviseren u graag!

Uitvalscherm zonnescherm suncircle 60

Ultiem genieten van uw uitvalscherm

Waar geniet u het liefst? Op een schaduwrijke plek op een warme zomerdag? Op een beschut plekje tijdens een zwoele zomeravond? Uitvalschermen bieden u elk moment van de dag een comfortabele plek om te genieten. Het scherm houdt de felheid van de zon tegen, biedt geïntegreerde verlichtingsmogelijkheden en is gemakkelijk te bedienen vanuit uw stoel met uw smartphone of met de afstandsbediening.

Exclusief ontwikkeld

Uitvalschermen worden door SunCircle exclusief ontwikkeld. Leidend hierin is ons oer-Hollandse gevoel voor kwaliteit: alle onderdelen zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd.

Wilt u nog meer informatie over de zonwering mogelijkheden?

Onze experts adviseren en informeren u graag over alle verschillende opties zoals soorten doek en stof en bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie

Profiteer van jarenlange fabrieksgarantie

Afhankelijk van welk SunCircle product u bezit ontvangt u na registratie 5 of 7 jaar fabrieksgarantie op uw zonwering.

Registreer uw product

Gerealiseerde uitvalschermen

Wij zijn trots op alle zonwering oplossingen die wij hebben weten te realiseren (samen met onze dealers). Graag inspireren we u aan de hand van een aantal van deze projecten. Daarom vindt u hieronder een greep uit de projecten.

Veelgestelde vragen over uitvalschermen

Wat kost een uitvalscherm?

De prijs van uw uitvalscherm is afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Hoe groter en breder de uitval, hoe hoger de prijs veelal. Ook de doekkeuze en de wijze van bediening hebben invloed op de prijs. Laat u goed informeren door uw lokale zonweringspecialist.

Wat is het verschil tussen een knikarmscherm en een uitvalscherm?

Een uitvalscherm is vooral functioneel als zonwering en creëert schaduw in uw huis. Ideaal voor de voorzijde van uw huis, de eerste verdieping of hoger, appartementen of kantoren. Een knikarmscherm wordt ook wel een terrasscherm genoemd en wordt veelal gebruikt om ook schaduw en zonwering te creëren op het terras. Het biedt daarbij een vrije doorloop. Lees meer over de verschillen tussen knikarmschermen en uitvalschermen.

Wat is de maximale breedte van een uitvalscherm?

Bij SunCircle bieden wij maatwerkoplossingen tot 23 meter breed.

Waarom kiezen voor een uitvalscherm?

Met een uitvalscherm creëert uw schaduw en koelte. Een uitvalscherm is een effectieve en stijlvolle zonwering. Daarbij is een uitvalscherm ideaal voor kleine ruimtes en hoger gelegen verdiepingen. De uitvalschermen van SunCircle zijn daarbij zeer sterk en hebben een lange levensduur.