Skip to main content

Buitenzonwering is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het is bepalend voor de uitstraling van de woning, maar het is ook essentieel voor uw eigen wooncomfort en een aangenaam binnenklimaat. Juist daarom vinden wij het zo belangrijk om goed te adviseren en om alleen maar hoogwaardige zonwering te leveren.

Of het nu gaat om een verhuizing, een verbouwing, een nieuwbouwproject of enkel om het vervangen van uw huidige zonwering, het is belangrijk om u goed te laten informeren over de mogelijkheden. Bij SunCircle kunt u terecht voor maatwerk zonwering. Tenslotte is ieder huis anders, hebben ramen afwijkende maatvoeringen en zijn smaken verschillend. Zonwering die perfect past bij uw behoefte, bij uw huis en bij uw situatie? Dat is maatwerk zonwering. 

Suncircle zonwering barneveld terrasscherm knikarmscherm project extra breed

Soorten maatwerk zonwering

Wanneer u op zoek gaat naar zonwering heeft u ongetwijfeld een beeld voor ogen. U heeft zich hoogstwaarschijnlijk een voorstelling gemaakt van hoe uw huis er uit moet komen te zien met de zonwering en wat uw aanvullende wensen zijn. Dit kan gaan om screens of rolluiken, maar ook om knikarmschermen, uitvalschermen, terrasoverkappingen of verandazonwering.

De naam zonwering laat ons vaak denken dat het enkel bedoeld is om de zon tegen te houden, om te zorgen voor schaduw in huis en op terrassen. Maar.. zonwering is een complexer product wat invloed heeft op meer dan alleen een fijne schaduwrijke zitplek. Ieder type zonwering heeft eigen kenmerken en eigenschappen. Daarom is het goed om, voordat u een definitieve keuze maakt in zonwering, u te verdiepen in de eigenschappen van de verschillende zonwering. Dit kan door in gesprek te gaan met één van onze dealers, maar u kunt zich ook online oriënteren.

Voor uw online oriëntatie hebben we een aantal artikelen voor u verzameld:

Maatwerk zonwering door SunCircle

Als het gaat om maatwerk zonwering is bij SunCircle vrijwel alles mogelijk! We kunnen vrijwel ieder type zonwering leveren in elke gewenste maat en in tal van kleurvariaties. We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar hoe het proces van de aanschaf van uw maatwerk zonwering er uit kan komen te zien. Kijk maar mee!

Stap 1. De voorbereiding

Weet u wat u wilt? Of staat u er helemaal blanco in? Hoe de situatie ook is, goede maatwerk zonwering begint met een goede voorbereiding. 

Tip: Wanneer u het leuk vindt kunt u zelf al gaan ontdekken wat u mooi vindt en wat uw wensen zijn. Dit kan door goed rond te kijken in uw omgeving. Bij welke woning in de straat wordt u enthousiast van de uitstraling zonwering? Ook op Pinterest is veel zonwering inspiratie te vinden. Hier kunt u de voorbeelden die u mooi vindt gemakkelijk opslaan op uw eigen bord en dit kunt u vervolgens weer gebruiken in de gesprekken met ons of met een zonwering dealer.

Een goede voorbereiding gaat over het volgende:

  • Bij maatwerk zonwering, bij ieder type project, zijn er bij het uitzoeken van de zonwering vier functies die een rol spelen. Dit gaat om visueel comfort, thermisch comfort, het zicht naar buiten en het binnentreden van daglicht. Ieder type maatwerk zonwering heeft andere scores op deze functies. We geven twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: rolluiken scoren erg goed als het gaat om visueel comfort. Rolluiken blokkeren het zonlicht volledig. Echter, bij het plaatsen van rolluiken blokkeert u  ook het zicht naar buiten. 

Voorbeeld 2: bij screens kunt u (afhankelijk van de materiaal- en kleurkeuze)  nog goed naar buiten kijken en nog daglicht binnen krijgen. Dit kan echter ook zorgen dat er alsnog lichthinder in huis ontstaat. 

Kortom, tijdens de voorbereiding is het goed om deze functies te prioriteren. 

  • We gaven het hierboven al even als tip; maar tijdens de voorbereiding draait het om uw wensen, om wat u mooi vindt en om wat u belangrijk vindt. Uw wensen zijn de basis van ons werk en van uw eigen maatwerk zonwering.
  • Kies de gewenste bediening van de maatwerk zonwering. Over de bedieningsmogelijkheden kunt u hier meer lezen.

suncircle maatwerk screen ingebouwd barneveld 014

Stap 2. Knopen doorhakken 

SunCircle biedt elke vorm van maatwerk buitenzonwering aan. Dat betekent heel veel mogelijkheden, waarbij we u graag helpen kiezen. In deze gratis brochure kunt u nog meer lezen over ons assortiment en over alle mogelijkheden. 

We laten u graag een aantal voorbeelden zien van de gerealiseerde maatwerk zonwering:

Afhankelijk van het type zonwering dat u kiest zijn er keuzes die gemaakt moeten worden. Bij rolluiken kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ronde cassette of een afgeschuinde cassette.  

Stap 3. Inmeten

Wanneer u weet welk type zonwering uw voorkeur heeft kunt u vrijblijvend een inmeetafspraak maken voor uw maatwerk zonwering. Tijdens deze afspraak nemen we nauwkeurig alle maten op.

Dit is ook het moment dat we op locatie met u mee kunnen denken, de situatie kunnen beoordelen en indien gewenst kunnen adviseren. 

suncircle_inmeten_zonwering

Stap 4. De productie van uw maatwerk zonwering

SunCircle werkt vanuit eigen productie in Barneveld. Dit maakt dat we snel kunnen schakelen, snel kunnen produceren en tegelijkertijd nauwlettend toezicht kunnen houden op de kwaliteit. 

Uw maatwerk zonwering is dan ook gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardig zonweringsproduct!

Stap 5. De montage

Voor u het weet staan er ervaren en deskundige monteurs op de stoep. Deze monteurs plaatsen de maatwerk zonwering nauwkeurig volgens de opgestelde briefing met uw wensen. De maatwerk zonwering wordt uiteraard veilig en effectief gemonteerd, precies zoals het hoort.

suncircle zonwering monteur

Geniet van de voordelen van maatwerk zonwering

Is de maatwerk zonwering geplaatst? Dan kan het genieten beginnen.. goed aansluitende zonwering heeft namelijk tal van voordelen in zowel de zomer als in de winter! Wij zijn ervan overtuigd dat goede zonwering functioneel voor u werkt en dat het tegelijkertijd bijdraagt aan een sfeervolle uitstraling van uw woning.

Vindt u het leuk om een kijkje achter de schermen te zien? Bekijk onderstaande video dan eens! Kunnen we u helpen bij het realiseren van uw maatwerk zonwering? Graag vertellen we u alle ins en outs over zonwering en geven we maatwerk advies. 

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan