Skip to main content

Elektrisch knikarm zonnescherm

Een vrije doortocht naar de schaduw met een terrasscherm

Geniet optimaal van uw terras met een knikarmscherm. Dit zonweringsysteem biedt schaduw, verkoeling en een comfortabele omgeving om te ontspannen. De knikarmschermen van SunCircle zijn van uitmuntende kwaliteit, hebben een slank design en diverse mogelijkheden. Zelfs een op maat gemaakt knikarmscherm van 13,5 meter breed is geen uitdaging. Met een simpele druk op de knop rolt uw elektrische knikarmscherm zich uit, zodat u direct kunt genieten.

Stijlvolle en Functionele Zonwering voor Optimaal Comfort

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen of zonneschermen genoemd, vormen het ultieme verlengstuk van uw woning. Deze schermen kunnen tot maar liefst 3,5 meter diep en 13,5 meter breed worden geleverd. Voordat u het weet zit u meer buiten dan binnen.

Zonwering uit eigen fabriek in Barneveld

Met volledige controle over kwaliteit en productieprocessen, leveren we consequent topkwaliteit zonwering. Bovendien stelt onze flexibiliteit ons in staat om snel in te spelen op de laatste trends en de veranderende marktvraag.

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan

Optimaal genieten van het buitenleven met een knikarmscherm van SunCircle

Met knikarmschermen van SunCircle kunt u op elk gewenst moment van de dag genieten van uw buitenruimte. De schermen bieden niet alleen schaduw wanneer dat nodig is, maar ook verkoeling op warme dagen en beschutting op zwoele zomeravonden. Het scherm creëert een comfortabele en aangename buitenruimte waar u kunt ontspannen en genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Ontwerp zonder titel (20)
Kleuren doek Knikarmschermen zonwering suncircle 6 - Kosten zonnescherm
ALTIJD EEN PASSENDE KLEUR VOOR UW KNIKARMSCHERM

Meer dan 200 doekkleuren

Voor knikarmschermen kunt u uit meer dan 200 verschillende kleurenopties kiezen! Gaat u voor een trendy uni kleur? Of geeft u de voorkeur aan een grafisch doek met een bijzondere textuur? Ieder type doek voor knikarmschermen heeft daarnaast een eigen mate van filtering, temperatuurregeling en verduisterende werking. Kies wat bij u past! Onze experts helpen en adviseren u hierbij graag. Of lees meer over het maken van de juiste kleur zonweringdoek.

Thermisch comfort icon

Thermisch comfort
Een aangename temperatuur realiseren

Zicht naar buiten toe

Zicht naar buiten toe
Blijf genieten van het uitzicht

Zeer sterk en lange levensduur icon

Zeer sterk en lange levensduur
Van de hoogste kwaliteit

Ontdek onze doeken

Meer weten over zonwering voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang advies op maat!
We denken graag effectief met u mee en houden rekening met uw wensen.

Vraag offerte aan
BEDIENINGSGEMAK

Elektrisch of handmatig knikarmscherm

Voor de bediening van de knikarmschermen maakt SunCircle gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Zo kunt u heerlijk vanaf de bank of uw tuinstoel uw knikarscherm laten zakken om zo de zon te weren. Dat ervaart u dagelijks!

Bediening met je smartphone of tablet

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de knikarmschermen te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent. Lees hier meer over IO-homecontrol van Somfy.

Bediening met een hand- en/of wandzender

Ook kan er gekozen worden voor een afstandbediende motor, deze motoren zijn te bedienen met een hand- en/of wandzender. Zoals het woord al zegt kan het knikarmscherm bedient worden vanaf de plek waar u zich op dat moment bevindt. Het snoer van de motor wordt in dit geval rechtstreeks in het stopcontact geplugd. Dit betekent dat de zenders draadloos zijn.

Wat heb je hiervoor nodig:

Met één druk op de knop, waar je het zonnescherm ook wilt bedienen, zet je de zonwering open en dicht.

Bediening met een (wand)schakelaar

Onze terrasschermen, ook wel zonnescherm of knikarmscherm genoemd, worden standaard uitgevoerd met een bedrade Somfy motor inclusief een schakelaar. De motor kan van buitenaf gezien aan de rechter- en linkerkant van het knikarmscherm geplaatst worden, zo bepaald u zelf waar het snoer uit het scherm komt en het snoer in uw situatie het makkelijkst weggewerkt kan worden. Het is hierbij van belang om rekening te houden met de plaats van het stopcontact in je huis. Het snoer van de motor wordt gekoppeld aan de schakelaar en de stekker gaat vervolgens naar het stopcontact. Houd er rekening mee dat de standaard lengte van een snoer drie tot vijf meter is, mocht je op die afstand geen stopcontact hebben? Afhankelijk van het type motor is er een mogelijkheid het snoer te verlengen.

UW KASTPROFIEL

Keuze in cassettes

Tijdloos, functioneel en duurzaam. Of u nu kiest voor een knikarmscherm met een semi-gesloten of gesloten cassette, u kiest kwaliteit. Daarom krijgt u bij SunCircle ook op onze knikarmschermen 7 jaar garantie!

Verschillende cassettes

De cassette van een knikarmscherm beschermt het doek en de mechanica tegen weer, vuil, insecten en meer. Een open cassette beschermt het doek niet tegen regen en andere invloeden. Bij SunCircle vindt u dan ook enkel knikarmschermen met een semi-gesloten of gesloten cassette. Bij een semi-gesloten cassette is de bovenzijde beschermd tegen vuil en vocht, maar is de onderzijde deels open.

Bij een gesloten cassette is het doek en de mechanica in gesloten stand optimaal beschermd tegen weersinvloeden en vocht.

SunCircle heeft 4 verschillende modellen cassettes:

HZ-D3400 | gesloten cassette, stijlvolle strakke zonwering
HZ-T2600 | gesloten cassette, strakke vormgeving, compact model
HZ-T2200 | gesloten cassette, strak design, tijdloos model
HZ-T2000 | semi-gesloten cassette, basic functioneel model

Benieuwd hoe deze modellen eruit zien en wat bij uw situatie past? Vraag de brochure aan!

Suncircle zonwering barneveld zonnescherm kastprofiel terrasscherm Knikarmschermen